Wie zijn wij?

LetsBeOpen heeft haar eigen PowerGirl Team

Sinds 2010 heeft LetsBeOpen een heus PowerGirl Team. Het team bestaat volledig uit lesbische en biseksuele PowerGirls met diverse etnische/culturele achtergronden en zet zich met 100% POWER in voor openheid, acceptatie en tolerantie. Het PowerGirl Team is nauw betrokken bij alle LetsBeOpen activiteiten zoals de LetsBeOpen events en de LetsBeOpen website. We stellen ze graag aan je voor. Klik hier als je wilt weten wie de LetsBeOpen PowerGirls zijn.

Wat doet het PowerGirl Team?
De vrouwen uit het PowerGirl Team weten stuk voor stuk hoe het vanuit hun eigen cultuur is om gevoelens te hebben voor vrouwen en hebben hier hun weg in gevonden. Helaas zijn er nog steeds genoeg vrouwen die binnen hun cultuur problemen ervaren met hun coming out en moeite hebben zichzelf te accepteren. Familie en omgeving  kunnen hierbij een grote rol spelen. Het PowerGirl Team wil op een positieve manier gehoor geven aan vrouwen die op deze ontdekkingsreis zijn. Heb je dus behoefte om te praten met iemand die weet vanuit jouw cultuur hoe het is om gevoelens te hebben voor vrouwen, neem dan zeker contact op met een van onze PowerGirls.  

Meer weten?
Wil jij meer weten over het PowerGirl Team of wil je je misschien wel aansluiten bij het team? Stuur dan een mailtje naar Bianca (coördinator van het PowerGirl Team).