Life is a Cabaret @ Prinsentheater Groningen 2012

Picture this…

Je komt binnen in een intieme donkere theaterzaal…
Liza Minella zingt uit volle borst “wilkommen, bienvenue, welcome”.
Je wordt naar je stoel gebracht en vanaf dat moment is het 4 uur lang een dag met cabaret, plezier, van ontdekken, versterken en van gesprek en ontmoeting.

Een middag out of your comfort zone, maar dan met heel veel humor en de zekerheid dat je de deur uitloopt met een glimlach op je gezicht.

Je comfort zone is de plek waar je je nu bevindt. Het is je eigen beeld in je hoofd over wat je wel en niet kunt. Je comfort zone is dat plekje waar jij je veilig voelt. Je wordt gedwongen om je comfort zone te verlaten als je je in nieuwe situaties begeeft. Situaties waarin je niet weet of je ze aankunt of niet. Vaak ben je niet bang voor het nieuwe maar bang om het oude te verlaten.

Jouw persoonlijke groei komt door nieuwe dingen uit te proberen. Daarom is het van belang om juist buiten je comfort zone te treden. Wanneer je je grenzen verlaagd stimuleer je je eigen groei. Je moet wel het lef hebben maar wanneer je dit doet zullen verwachtingen overtroffen worden. Door je comfort zone te vergroten word je zekerder, zelfstandiger en meer onafhankelijk.

Life is a Cabaret is een event waar de thema’s jezelf zijn en out of your comfort zone centraal staan. Onder komische begeleiding van cabaretieres Sjamke de Voogd en Renate Reijnders gaan we huilen van het lachen en met succescoach Denice gaan we op ontdekkingstocht.

Delen: