LetsBeOpen festival @ Java eiland Amsterdam 2011

Zaterdag 3 september 2011 was het Java eiland in Amsterdam voor openminded meiden! Met ruim 800 bezoekers was het allereerste festival van LetsBeOpen super geslaagd! Het LetsBeOpen! festival was 1 groot ontmoetingsevement wat met picknickdating en eindigde met trouwen in de LetsBeOpen wedding chapel onder het hilarisch toeziend oog van Elvis en Marilyn Monroe.

Muziek, theater, hilariteit en serieus, workshops en talkshow, live optredens met vrouwelijke dj’s, mc’s en zangeressen. Allemaal ingeluidt door BNN presentatrice Zarayda Groenhart die het LetsBeOpen festival officieel opende.

Het LetsBeOpen! festival was een dag vol met muziek, dans, theater, entertainment, talkshows, workshops, picknickdating, eten met uiteraard de beroemde LetsBeOpen! cupcake carousel & drinken. Dansen op de lekkerste tunes van de beste vrouwelijke dj’s en mc’s, meezingen met Jennifer en Karin en genieten van 100% girlpower, openheid, positiviteit en vrolijkheid! Na het festival was er een after party in club Panama waar je op vertoon van je LetsBeOpen! festival polsbandje gratis naar binnen mag en kan gaan feesten op het feest Latin Lovers. Exclusief voor alle LetsBeOpen! festival girls is het balkon gereserveerd.

 

Delen: