LetsBeOpen Fashion Event @ Pakhuis de Zwijger 2012

LetsBeOpen! goes fashion! In het teken van positieve lesbische zichtbaarheid organiseerde LetsBeOpen voor de eerste keer het Fashion event ‘I’m just a Girl’.

Het thema was Tomboy vs. Lipstick lesbienne. De achterliggende gedachte is om het stereotype beeld van de les(bi)enne als mannelijke ‘Tomboy’ te doorbreken. Met het contrast tussen de Tomboy en de Lipstick lesbienne outfit laat LetsBeOpen zien dat les(bi)sche vrouwen van tegenwoordig erg divers zijn. Stoer en cool maar ook sexy en vrouwelijk zijn.

Vrijdagavond 14 december 2012 was Pakhuis de Zwijger het podium van modellen en debeat. Acht modellen liepen op de catwalk in een stoere ‘tomboy’ outfit en een sexy ‘lipstick’ outfit. Wat straalden ze uit en wat willen ze uitstralen?

Daarover werd na de catwalkshow met publiek en panel, bestaande uit catwalkcoach en full-size model Mireille Bruin, modejournaliste Aynouk Tan, tomboy DJ en lipstick girls uitgebreid over gesproken. Dat allemaal onder de bezielende leiding van tv-presentatrice Vroege Vogels Andrea van Pol.

Met de unieke beelden van VJ Flirt, de tunes van DJ Spacegirls en acht superleuke modellen. De avond sloten we af met een vrolijk feestje en de lekkere tunes van DJ Spacegirls.

Delen: