Unisex schoen van Miss Sugaware voor Dance4Life

Unisex schoen van Miss Sugaware voor Dance4Life

Door letsbeopen

Miss Sugaware is al bijna 10 jaar actief in de dancescene en heeft daarnaast een grote passie voor mode en met name schoenen. Naast een succesvolle carriere als dj, waarmee ze al draaide in alle grote clubs en festivals in binnen en buitenland, is ze nu ook druk bezig met een opleiding schoenen ontwerpen en maken. Via deze opleiding kreeg ze de mogelijkheid om samen met 6 andere studenten mee te doen aan een competitie, uitgeschreven door Alive Shoes. Ze heeft hiervoor een unisex schoen mogen ontwerpen die vervolgens via de webwinkel verkrijgbaar is. Een gedeelte van de opbrengst gaat vervolgens naar dance4life.

De schoen die het meest wordt gewaardeerd door het grote publiek wint. Gemeten over een tijdsbestek van een maand. De winnaar krijgt de mogelijkheid tot een stage bij een van de grootste schoenenontwerpers in Italie!

Miss Sugaware wilde deze gelegenheid aangrijpen om ook een goed doel te ondersteunen, die haar na aan het hart ligt: dance4life. dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Ze doen dit door middel van seksuele voorlichting, en maken gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zélf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in 23 landen verspreid over 5 continenten.
dance4life werkt op verschillende manieren samen met de dancescene, onder meer met ambassadeurs zoals Fedde le Grand, Don Diablo en The Partysquad. Nu zal ook Miss Sugaware haar beste beentje, of in dit geval schoen voorzetten.

Steun deze 'female fashion dj' door het posten van de aktie met de schoen of koop deze exclusieve schoen via
https://www.aliveshoes.com/miss-sugaware

Bekijk de persoonlijke boodschap van Miss Sugaware:
http://www.youtube.com/watch?v=WT7aigbqah0&feature=youtu.be