Tomboy Department

Tomboy Department

Door letsbeopen

Tomboy Department

Nederlands #1 Open minded fashion store!

Ja lieverds jullie lezen het goed. Nederlands eerste open minded fashion webwinkel is geopend. Genaamd Tomboy Department. Tomboy Department is een kleding webwinkel gespecialiseerd in open minded kleding gedrag. Ik bied stoere herenmode die voldoet aan de specifieke eisen van een vrouwenlichaam. Denk hierbij aan chest binders. Zwemkleding of hemden met ingebouwde chest binders en nog veel meer.

Ik kwam op idee om een eigen web winkel te beginnen nadat ik altijd bij de mannen afdeling shopte soms rare blikken kreeg als ik een medewerker van een kleding winkel als vrouw zijnde vroeg naar hulp voor kleding bij de heren afdeling. Waar ook vaak de heren kleding maten veel te groot voor mij waren. Ik houd namelijk van stoere kleding. Als lesbie zijnde voel ik mij hier comfortabel in. Its a way of life, en natuurlijk ook omdat ik heel veel van fashion hou. Zodoende bedacht ik me, misschien zijn er andere vrouwen die stuiten op zelfde probleem als mij. Waarbij ik een doel kreeg om deze open minded vrouwen te helpen. Hun helpen door een department te beginnen waar ze wel hun maten kunnen vinden en kleding naar smaak. Zo wil ik open minded vrouwen helpen lekkerder in hun vel te laten voelen en zelfverzekerd, door middel van gepaste kleding. Daar begint het bij toch...

Ik heb me verdiept in open minded kleding gedrag. Hiermee mijn eerste collectie online gegooit, van de vele collecties die nog zullen komen. Ik sta open voor feedback of behoeftes die ik over het hoofd heb gezien. Neem gerust contact met mij op. Ik hoor graag je verhaal. Wil je trends, aanbiedingen en kortingscodes als eerst ontvangen. Meld je dan aan via onze website onder het kopje "Mis Dit Niet"

Dames neem een kijkje WWW.TOMBOYDEPARTMENT.NL

Shopse

&

Lets be open!

Nikia Sint Jago