Temptation Island 2018 door mijn roze bril

Temptation Island 2018 door mijn roze bril

Door Linda

Man, man, man wat een programma. I LOVE IT! Ik houd er zo van: programma's met het thema: liefde. Geef toe, er is al zoveel liefde vergeven. En dat terwijl het thema vergeven nog een aflevering of wat op zich laat wachten. Maar echt, aan alles merk je dat dit liefdesprogramma met zoveel passie en integriteit gemaakt is door de producenten en dat voel je als kijker enorm.

Wat mij wel van het hart moet en waar ik een klein tikkeltje moeite mee heb, en ik wil echt niet generaliseren of uitsluiten, maar WTF doen die Belgen toch elke keer op onze beeldbuis? Nogmaals het is niet dat ik Belgen niet leuk vind, echt waar ik zie u graag. Toch verwacht ik elke aflevering weer dat Samson door het beeld blaft '"moh moh Gertje Is het waar dat dames koekeroend zijn er kaas uit hen oren komt?"  Allez Gertje, ik moest kloppen, want de bel deed het niet. Maar genoeg, GENOEG (over de) Belgen nu! Maar als Tim nog één keer zo op zijn Vlaams Deb-orah uitspreekt, dan pak ik vandaag nog het vliegmobiel richting Thailand en zal ik eigenhandig de kaas uit zijn oren slaan. Maar ahhhhhh die Tim. De Calimero van het programma.  Hij verwacht 2 weekjes Thailand, maar het heeft tot nu toe meer weg van een weekendje Wenen. Wat een tranendal!

Van de tranendal naar het niemandsdalletje van ons zwaantje, die later op social media duidelijk maakte dat ze wel degelijk een gele Bralette aan had toen ze even de verfrissing opzocht. Goddank een gele Bralette! Ik had er al slecht van geslapen joh. Maar zij is wel een beauty hoor. Een verleidster waarbij ik me kan voorstellen dat je het moeilijk krijgt. Ofwel de verboden vrucht. En daar is Medzi.... De slang. Of hoe hij zichzelf liever ziet: De,Me(dz)sias. Hij zal Zwaantje wel even laten zien hoe hij over wat loopt. Enige tijd later en nog maar een klein piemeltje over, vraag ik me af: Had Zwaantje het nou over een gele Braletta of bedoelde ze dat ze een geile Brunetta is? Anyway: what stay in the see, keeps in the see. En let wel: Alles wat uit de zee komt, dat gooien we weer keurig terug. Want RESPECT voor moeder natuur!

Ik vraag me weleens af of ik bestand zou zijn tegen al die verleidingen. Sowieso zou het op zijn minsts een beetje vreemd gaan voelen, als er allemaal knappe, schaars geklede dames om mij heen flaneren, die ook nog eens van alles van mij willen. Dat zou dan ook voor het eerst in mijn leven zijn. Ik denk wel dat het bij vreemd gaan voelen blijft. De volgorde van de woorden hangt dan wel weer af van het percentage alcohol in mijn bloed en of er naast uiterlijk schoonheid ook nog wat te kletsen valt. Want ja, ik als lesbische vrouw val niet op de verleidsters die zijn aangenomen om de mannen te verleiden. Och je zou thuis maar moeten vertellen dat je aangenomen bent als verleidster in het programma Temptation Island. Man, man, man: ik zou het niet durven.  Hoe zag je sollicitatiebrief eruit? HOE DAN? "Ik heb zee blauwe ogen, een lekker lijf en mijn naam is zwaan kleef aan. Als ik je heb, laat ik niet meer los. Ik neem je mee in de zee en gooi m'n gele braletje los" zoiets moet het geweest zijn.