Workshop Nikki en Linda

Workshop Nikki en Linda

Door letsbeopen

Nikkie en Linda geven een workshop tijdens event Let's Get Together. We stellen de dames graag aan je voor.

"Hoi Ladies, wij zijn Nikki en Linda ook wel Nik&Ik. 2 jaar geleden hadden we niet kunnen bedenken dat wij ooit een setje zouden worden. Maar soms loopt het leven net even iets anders dan je had gedacht. Een weduwe (Nikki was getrouwd met Daisy, tevens Linda's beste vriendin) en een vrouw met 2 kinderen net gescheiden van haar man; niet per se de ingredienten voor een sprookje zou je denken. Maar omdat we allebei positief in het leven staan no matter what, de hele iedereen lekker mag denken wat hij of zij wil en wij daar net iets minder fucks om geven dan de gemiddelde Nederlander, zijn we keihard voor elkaar gegaan. En met succes, we zijn oprecht dankbaar voor iedere nieuwe dag samen en voor het feit dat we 100% onszelf mogen, kunnen en durven zijn.

Tot voor een paar jaar geleden was ik (Nikki) nog een geen jurkjes/lippenstift/hakken dragende vrouw met kort opgeschoren haar. Ik voelde me letterlijk "verkleed" als ik in mijn ogen "te vrouwelijke" kleren droeg. En tot voor een paar jaar geleden was Linda nog getrouwd met een man en voldeed aan het traditionele plaats van man en vrouw met 2 kids. Maar "being who you are is not static experience. Authenticity is an ongoing process of unraveling, becoming, transforming and embodying". Dat is ook precies waar wij op 15 december een workshop over mogen geven tijdens het Let's be open event in Tilburg. Wie ben jij, wie wil je zijn en hoe laat jij jezelf zien? In een maatschappij die denkt in stereotypen en vanalles van je lijkt te verwachten misschien niet altijd even makkelijk, maar met een beetje zelfkennis en een beetje lak aan de mening van anderen "gewoon" binnen handbereik. Wij zullen onze eigen ervaringen en inzichten delen en jullie naar huis laten gaan met bruikbare adviezen. En natuurlijk staan we open voor alle vragen die jullie hebben!"

Event: Let's Get Together
Locatie: Theater de Nieuwe Vorst, Willem II straat 49, Tilburg (website: klik hier)
Datum: zondag 15 december 2019
Tijd: 14.00-18.00 uur

Dit event is besloten, deelname is gratis maar op basis van inschrijving (voor aanmelden en gehele programma kun je ons mailen, inschrijving via de website of PM op Facebook).