Workshop leiderschap door Sabine en Ingrid

Workshop leiderschap door Sabine en Ingrid

Door letsbeopen

Ingrid Tappin en Sabine Schoorl

Zijn sinds 2011 verliefd en in 2013 getrouwd. Ze zijn trotse moeders van 2 dochters en hebben een samengesteld gezin.
Ingrid en Sabine hebben werken sinds 2011 samen, en hebben meer dan 150 directeuren, projectleiders en accountmanagers getraind. Ook hebben zij in 2014 een software startup gelanceerd. Sinq, een social tool voor slimmere teamcommunicatie.Ingrid is tijdens haar studie haar eerste bedrijf gestart en heeft in 2010 RockstarsOnly opgezet. Dit is een trainingsbureau voor zelfleiderschap en persoonlijk ondernemerschap. Op dit moment werkt Ingrid als Senior Manager marketing & innovatie bij Accenture Digital.

Sabine was tot 2010 directeur van een groot bouwbedrijf. In 2010 gestart als ondernemer, om vervolgens te gaan samenwerken met Ingrid. Op dit moment heeft Sabine het snelstgroeiende netwerk van tech startups in de bouw- en vastgoedsector.

Over leiderschap
Bij leiderschap gaat het erom dat je een of meerdere personen beter laat presteren door wie jij bent. Leiderschap gaat dan ook over jezelf goed kennen. Weten wat jouw rol en talent is en hoe je anderen kunt stimuleren en motiveren. Authentiek leiderschap is jezelf laten zien om daarmee het verschil te maken voor de ander.In deze workshop inspireren Ingrid & Sabine jou om authentiek leiderschap in te zetten voor zowel jouw werk als privé.

Sabine en Ingrid hebben op zondag 23 april de workshop 'leiderschap' gegeven. Meer info klik hier