Vrouwvriendelijke lingerie

Vrouwvriendelijke lingerie

Door letsbeopen

Waarom is het kopen van een “sexy” lingerie setje voor sommige vrouwen zo’n enge en lastige opgave? Dat is de vraag waar mijn vriendinnen en ik het vaak over hebben en waar wij eindeloos over kunnen discussiëren.

Laat je verleiden door de lingerie van Patty’s Treasure. Bij Patty’s Treasure vind je alles wat je nodig hebt voor elke gelegenheid, met de ruime gevarieerde collectie vrouwvriendelijke “sexy” lingerie. Na veel onderzoek merken wij dat het kopen van een “sexy” lingerie setje voor sommige vrouwen een lastige opgave is, zeker via het internet waarbij je veel te maken hebt met webshops die alleen lingerie verkopen in One Size maten en daarbij de vele seksueel getinte speeltjes en bijbehorende artikelen. Dit is voor de meeste vrouwen totaal niet toegankelijk, wat zorgt dat de drempel om zelf een mooi lingerie setje te kopen aanzienlijk hoger ligt dan nodig is.

Bij Patty’s Treasure willen wij dat elke vrouw zich op haar gemak voelt om een “sexy” lingerie setje te kopen, dus ook de vrouwen met een maatje meer! Met de vrouwvriendelijke webshop van Patty’s Treasure hopen wij de oplossing te zijn voor de vele vrouwen die het moeilijk vinden om de stap te zetten via internet een passend lingerie setje te vinden. Op de website vind je een maattabel dat je aan kan houden zodat je zeker bent van een perfecte pasvorm. Vind je het toch nog moeilijk om via het internet te bestellen, of heb je liever persoonlijk advies op maat? Patty's Treasure helpt je graag persoonlijk en komt bij je langs om voor jou het perfecte lingerie setje uit te zoeken. Ben je na het bekijken van de website enthousiast geraakt van wat Patty’s Treasure te bieden heeft aan prachtige lingerie setjes en zou je dat willen delen met je beste vriendinnen? Boek dan een lingerieparty waarbij wij laten zien dat het dragen van “sexy” lingerie een echte aanwinst is voor iedere vrouw! Tijdens de gezellige lingerieparty van Patty’s Treasure krijgen jij en jouw gasten een ruime collectie “sexy” Lingerie setjes te zien. De collectie lingerie is zorgvuldig uitgekozen door ons, na aanleiding van de door jou opgegeven maten en wensen. Voor de Lingerieparty, krijg je een vragenlijst toegezonden. Deze kan je doorgeven aan je gasten om in te vullen, zodat jullie je maten en wensen kunnen opgeven aan Patty’s Treasure. Zo kunnen wij de collectie dat we meenemen daar perfect op aanpassen zodat jij en jouw gasten alleen nog maar hoeven te genieten van de gezellige avond met veel verleidelijke kortingen.

Hopelijk hebben wij jou kunnen overtuigen dat het ook anders kan en zien we met plezier de enthousiaste vrouwen terug in de webshop of met een gezellige lingerieparty aan huis! Team Patty’s Treasure.