Op de Lesbiaanse Liefde Godverdomme

Op de Lesbiaanse Liefde Godverdomme

Door letsbeopen

OP DE LESBIAANSE LIEFDE GODVERDOMME!

omdat je het waard bent...

Ben jij lesbisch of biseksueel en single (20-35jr)? Dan is Op de Lesbiaanse Liefde Godverdomme voor jou! Op 25 mei 2014 leidt Khadija Massaoudi je door een matinee vol theater, live-muziek en dating.
Na een uitverkochte hetero editie op Valentijnsdag, is het nu tijd voor editie Lentekriebels maar dan for ladies only!

Theatermaker Khadija Massaoudi heet je hartelijk welkom in de Salon van de Stadsschouwburg Amsterdam voor een exclusief festijn voor happy singles.

Na een muzikale voorstelling kunnen de singles elkaar, onder het genot van een drankje en entertainment, ontmoeten. Zo is er plek en tijd voor mini-daten en wordt er een hedendaagse versie van Op Goed Geluk gespeeld. De middag is een ongedwongen samenscholing van liefde, kunst en amusement. Niets moet en alles mag!

In de voorstelling speelt Khadija Massaoudi een vrouw met liefdesverdriet. Die vrouw heet ook Khadija, maar dat is toevallig. Haar grote liefde heeft haar verlaten. En terwijl Khadija Massaoudi dit afscheid wil vieren, weigert Khadija los te laten.

Kaarten
De kaarten zijn twee voor de prijs van 1.
Voor maar 26,50 heb je een combiticket.
http://www.ssba.nl/page.ocl?pageid=3&ev=55968

Datum en aanvang
25 Mei 2014 om 15u

Locatie
Leidseplein 26, Amsterdam

Het concept komt voort uit de voorstelling Op de Liefde Godverdomme, een productie van Khadija Massaoudi en Likeminds die in 2012 o.a. al op Theaterfestival de Parade te zien was.

Concept, spel en zang:
Khadija Massaoudi

Muziek: Laurens Joensen

Co-presentatie: Nitchka Wefers Bettink

Scenografie: Geertje Geurtsen

Lichtontwerp: Natasja Giebels

Op de Liefde Godverdomme wordt geproduceerd door Likeminds en de SSBA Salon.

Likeminds
Likeminds is theaterproducent en een netwerk van jonge, artistiek diverse kunstenaars die stem geven aan de stadscultuur van nu. In alles is Likeminds een afspiegeling van Amsterdam: divers, dynamisch, bevlogen en eigenzinnig.
www.likeminds.nl

SSBA Salon
SSBA Salon is de Culturele Deeltjesversneller van de Stadsschouwburg Amsterdam. Met events, een online magazine en een culturele agenda presenteert SSBA Salon op eigentijdse wijze de beste hoge en populaire cultuur uit de stad.
www.ssba-salon.nl

Bio Khadija
Khadija Massaoudi is geboren en getogen in Amsterdam. Ze is theater- en programmamaker en bezingt de liefde in verschillende talen.

Ze is o.a. bekend van programma`s Tante in Marokko, de Meiden van Haram en GONZO. Als theatermaker staat ze op de planken voor grote en kleine gezelschappen. Maar vooral met voorstellingen waarvan het concept en de teksten door haar geschreven zijn. Voor Stichting Likeminds maakte en speelde ze o.a 'DOORBRAAK', 'Op de Liefde Godverdomme' en 'Gnaoui Goed Gedaan'.
Ze heeft een enorme nieuwsgierigheid naar alles en iedereen.

Houdt van de ontmoeting. Mensen in 1 ruimte te gooien en de rest aan de natuur over te laten.

En vrijheid en liefde staan centraal in haar werk en leven.