Mireille Bruin workshop Love Yourself

Mireille Bruin workshop Love Yourself

Door letsbeopen

De term komt regelmatig voorbij, “ F.L.Y ‘First Love Yourself’ maar wat bedoelen we hier nou eigenlijk mee? en nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat je “liefde voor jezelf heb en jezelf blijft voeden met zelfliefde’’?

Een van de thema’s waar Mireille Bruin zich graag mee bezig houdt is ‘Liefdevolle Leiderschap’ Ze liet zien dat je door jezelf serieus te nemen, aandacht voor jezelf en met mildheid je grenzen aan geeft meer de verbinding kan maken van binnen naar buiten.  Wanneer je zelfliefde ervaart straal je dat onbewust uit waardoor je de juiste mensen dus ook de juiste relaties kan aantrekken wie wil dat nou niet?

Zondag 19 maart nam Mireille Bruin de deelnemers mee in een inspirerend kort en krachtig verhaal en bracht aansluitend iedereen in beweging en in verbinding met zichzelf door middel van een interactieve workshop. Mireille liet jullie kennis laten maken met die enorme liefdeskracht die we allemaal bezitten alleen niet altijd volledig gebruik van maken.

Mireille heeft een natuur talent om mensen eenvoudig in beweging te brengen.'

Ze wordt niks voor niks de 'wakkercoach' genoemd. Mireille heeft in 10 jaar tijd een authentiek persoongerichte centrum opgericht waar ze trainingen en workshops geeft.

Ze is tevens een spreker en catwakcoach. 

Mireille  is in het bezit van een open mind, is een out of the box denker, zeer creatief en ze gebruikt haar kennis, levenservaring en aangeleerde technieken om jou naar een hoger level te brengen.

Lets make it  F.L.Y….