Ga je mee met de Roze Maandag Express?

Ga je mee met de Roze Maandag Express?

Door letsbeopen

Ga je mee met de Roze Maandag Express? Deze trein rijdt op maandag 21 juli van Amsterdam naar Tilburg? Je mag opstappen in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch (kaartje is enkele reis). Wil je mee? Mail onze redactie voor 18 juli een leuke reden.

Vertrektijden:
Amsterdam, Spoor 4B, 10:29 uur
Utrecht, Spoor 14A, 10:59 uur
Den Bosch, Spoor 6B, 11:34 uur

Aankomst Tilburg 11:50 uur

Kom op tijd en check het juiste spoor van vertrek. NS kan nog weleens wisselen van spoor. Vergeet je chipkaart niet voor terugreis. De gewonnen tickets zijn enkele reis.

In de Roze Maandag Express reis je samen met dragqueens, 500 roze feestvierders en BN'ers. Iedere feestganger dagen we uit zich in het roze thema 'glitter en pailletjes' te steken.

De Roze Maandag Express, een speciale trein die feestvierders uit Amsterdam, Utrecht en Den Bosch vervoert naar Roze Maandag is één van de grootste gay-evenementen van Nederland. Tijdens de anderhalf uur durende treinreis kunnen de feestende reizigers genieten van de aanwezigheid van Mai Tai en Jose Hoebee.

Roze Maandag vindt plaats op maandag 21 juli. Nadat de Roze Maandag Express is aangekomen in Tilburg, krijgen de bezoekers een warm en Roze onthaal op het Stationsplein. Vanaf hier vertrekt de Roze Karavaan naar het Pieter Vreedeplein, waar de officiële opening van Roze Maandag plaatsvindt.