To-Empower-You

To-Empower-You

Door CarpeDiem33
To-Empower-You

The thing women have yet to learn is nobody gives you power. You just take it." To-Empower-You.

Ik ben een spirituele vrouw van 33 jaar, een EmpowermentCoach| Moeder|Plussizemodel|Catwalkcoach | Motivational speaker| woonachtig in Noord-Holland.

Ik geef verschillende trainingen en workshops, voornamelijk aan vrouwen. Doorgaans zijn deze workshops gericht op het verhogen van zelfvertrouwen en het erkennen van de eigen vaardigheden en kwaliteiten. Daarnaast wordt tijdens de workshops gewerkt aan het verbeteren van de houding, het versterken van het imago en het ontwikkelen van de eigen talenten. Ik ben geïntrigeerd door de verschillende gedragingen van mensen, de kern van waaruit zij leven en hun motivatie tot handelen. Met mijn sterk onderzoekende karakter, werk ik dan ook intuïtief en streef ik ernaar om met mijn observaties een spiegel te zijn voor anderen zonder daarbij veroordelend te zijn.

Hieronder een kleine greep uit de door mij aangeboden workshops:

Catwalk-empowerment.
Dit is een workshop waarin ik de catwalk gebruik als middel om vrouwen los te laten komen van eventuele blokkades en daarna de diepte in te gaan aan de hand van bijvoorbeeld coachkaarten. Centraal staat hierbij de houding van mijn cliënten. De methodes die worden toegepast zijn afhankelijk van de doelgroep. Bij een moeder-dochter-dag maak ik bijvoorbeeld gebruik van een face-to-face complimenten format, waar de nodige emoties los komen. Het is een mooie en intense workshop om mensen dichter bij zichzelf, en bij elkaar, te brengen.

Highschool-power.
Deze workshop is gericht op kinderen die van de basisschool naar de hogere school gaan; voor sommigen een heftige en intense overgang. Deze workshop is opgedeeld in een workshop voor meisjes, waarin het maken van cup-cakes en empowerment-coaching worden afgewisseld en een workshop voor jongens, waarin sportiviteit wordt gemengd met coaching. In deze workshops staat met name zelfacceptatie centraal, met als doel dat de kinderen weer verder kunnen én durven.

Ik ben DIK, so what?!
Deze workshop gaat voor de verandering niet over afvallen, maar daarentegen over het vinden van de eigen kracht en het accepteren van het eigen gewicht door middel van zowel coaching, als styling. In deze workshop  werk ik veel met affirmaties, spiegelen en ook de catwalk. De nadruk wordt gelegd op het gevoel. Bovendien wordt aandacht geschonken aan imago, styling en make up. Behalve de genoemde workshops, ontwikkel ik ook workshops en trainingen op maat. Waarom voor mij kiezen als coach? Mijn kracht als empowerment-coach ligt naar mijn idee vooral in mijn intuïtie: haarfijn iemand kunnen aanvoelen en daar ook op inspelen. Doordat ik zelf een open boek ben, voelt men zich bij mij al gauw op zijn of haar gemak. Mijn cliënten waarderen mij om mijn aandacht, diepgang, humor en een gevoel van veiligheid dat ik altijd probeer te waarborgen. Need some power? www.mireillebruin.nl

Warme groet , Mireille Bruin