Bootcamp met Free

Bootcamp met Free

Door letsbeopen

Frederieke Kolkman is Personal Krachttrainer in Rotterdam. Free boetseert krachtige lijven, zoals ze dat zelf noemt. Dus stevige billen, gespierde armen en goede schouders zijn haar handelsmerk. En dat gaat gepaard met goede trainingen waarbij ze per specifieke spiergroep het maximale weet te bereiken.

Door op ieders eigen niveau tot het uiterste te gaan om het gewenste resultaat te behalen. En nee, je krijgt echt geen bodybuilderslijf! Free werkt doelgericht, na een korte intake om eventuele blessures te signaleren, op basis van vier pijlers: voeding, training, rust en mentaal evenwicht. Want krachttraining vergt behoorlijk wat van je lichaam, dus rust is noodzakelijk net als evenwichtige voeding.

Want een spieropbouwende trainingsfase heeft andere voedingsstoffen nodig dan de fase waarin je juist je vetgehalte wilt verminderen. En dat een krachtig en fit lichaam direct bijdraagt aan je zelfvertrouwen, is bekend.

De trainingsaanpak van Free is behoorlijk direct, ze vraagt veel. Maar ze zorgt er voor dat je ook op de dagen dat je niet traint binnen je schema blijft. Door thuis te trainen (ja, huiswerk) en door je bij te staan met een scala aan passende recepten om toch lekker en afwisselend te kunnen eten. De PowerWorkOuts (Bootcamps)  van Free zijn lekker afwisselend en geven je energie. Door de focus op specifieke spiergroepen zal je snel resultaten zien en voelen. Kijk hier voor meer info.

De bootcamps Rotterdam beginnen in januari. LetsBeOpen Powerevent deelnemers mogen nu al meedoen met de reguliere bootcamps van Free op donderdagavond. Mail voor meer info onze redactie.