Anouk keeps on rocking

Anouk keeps on rocking

Door letsbeopen

Anouk staat de laatste tijd behoorlijk in de spotlights. Zo treedt ze twee keer op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Afgelopen maandag 16 december en donderdag 19 december haalt de zangeres het afgelaste concert in het Gelredome in. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor 19 december.

De reclamespot waarin Anouk voor Centraal Beheer Achmea haar deelname aan het Eurovisie Songfestival op de hak neemt, heeft de shortlist gehaald bij de verkiezing van de Gouden Loeki. De talloze stemmen die de afgelopen tijd binnenkwamen hebben geleid tot een lijst met 36 commercials waarop door het publiek gestemd kan worden. Bekijk de spot van Anouk en alle andere genomineerden hier. De winnaar van de Ster Gouden Loeki 2013 wordt op donderdag 19 december bekend gemaakt.Anouk was pas geleden te gast bij RTL Late Night, waar ze een drietal nummers live speelde, waaronder een akoestische, reggaeachtige versie van ‘Nobody’s Wife’. Regelrechte klasse! Om de gehele uitzending te bekijken klik hier

Meer Anouk? www.anouk.nl

 

Foto: Pablo Delfos

Reacties

Gelredome was fantastisch en Anouk kennende zal ook het Ziggo Dome weer hebben staan trillen op zijn grondvesten. Is er iemand geweest? Ben ook erg benieuwd hoe het was.

Ik ben geweest en het was geweldig!! Zelf vind ik de nummers van de nieuwe cd minder, ik hou meer van het rock en de oudere langzame nummers. Maar ik denk dat dat een kwestie van wennen is! Ze deed het geweldig en de 16e had zij er een flinke doses humor in. Ze zette Shirma in het zonnetje en stak de draak met Treintje! Ze ging zelfs nog even weg omdat ze moest plassen tussendoor. Zeg nu zelf dat pikken we toch alleen van Anouk!! Samen met het orkest was het kippenvel van teen tot kruin!