Ziara

PowerGirl present! Sinds 2013 sluit ik mij aan als ambassadrice bij LetsBeOpen. Als mengelmoesje pas ik als een handschoen in het team: mijn vader heeft een Australische moeder en Nederlandse vader; mijn moeder is opgegroeid op Aruba, en heeft een Curaçaose vader en een moeder van St. Eustatius. Deze laatste PowerOma die op Aruba woont leeft als enige nog van mijn grootouders en is inmiddels 96 jaar! Alle kracht die ik in mij heb, moet ik danken aan haar!
Ik woon samen met mijn prachtige verloofde en onze kitten. Naast fulltime werken, ben ik in mijn vrije tijd bezig voor LetsBeOpen, en repeteer ik ’s avonds voor een musical.
Mijn levensstijl is zeer Bourgondisch: ik hou van vakanties, feestjes, belevenissen en (uit)eten gaan! Het allerleukste vind ik huisdiners in goed gezelschap! Zolang genieten de boventoon voert, gaat het goed!

Leeftijd: 
27 jaar geleden
Afkomst: 
Kwart Australisch, kwart Nederlands, half carïbisch
Levensmotto: 
Feet on the ground, eyes on the stars.
Eigenschap waar je het meest trots op bent:: 
Humorrrrrrrr!
Wat mij blij maakt: 
Vakanties, kroelen, de zon, barbeçuen in het park, performen, dansen, sporten, en quality time met vrienden en/of familie.
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Ik kan accordeon spelen!
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
Mijn verloving op Aruba! Wauw, dat was zo intens!
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
Ik vind in je recht kunnen staan op deze wereld, één van de belangrijkste factoren om een kwalitatief leven te kunnen leiden. Ieder mens verdiend openheid, tolerantie en acceptatie uit zijn of haar omgeving en het meest belangrijke: van zichzelf. Ik ben een sterkere vrouw geworden door bepaalde ervaringen, waardoor ik handvaten kan bieden aan anderen om hun leven te optimaliseren. LetsBeOpen is voor mij de aangewezen organisatie, waarbij ik eindelijk mijn ambitie kan realiseren en een bijdrage kan leveren aan de maatschappij vanuit mijn hart. Voor vragen of advies kan je mij gerust emailen.