Judy-Ruth

Leuk dat je dit leest, ik ben Judy-Ruth. Ik ben dol op dingen vieren, bijkletsen met vrienden of familie en ga graag op vakantie of op reis. Samen met mijn vriendin woon ik in Amsterdam en zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor ons huwelijk! Een karakteristiek aan mij is dat de tijd en ik, niet altijd elkaars beste vrienden zijn. Zo vind ik vroeg opstaan verschrikkelijk, vrienden moeten met mij altijd een marge van 15 minuten inbouwen en wanneer het tijd is om te gaan slapen, heb ik nog geen zin. Maar tijd maken voor inspirerende of leuke activiteiten, levert mij vooral heel veel op. Betrokken zijn bij LetsBeOpen betekent voor mij op een creatieve en enthousiasmerende manier samen met de anderen powergirls bijdragen aan onder andere acceptatie in jezelf, empowerment en ook nieuwe mensen ontmoeten. ‘Niets is onmogelijk, je kunt alles worden of doen.’

Leeftijd: 
36 jaar geleden
Afkomst: 
Half Nederlandse en half Arubaanse
Levensmotto: 
'je moet het onmogelijke durven, denken en nastreven, alleen dan wordt het waar'.
Eigenschap waar je het meest trots op bent:: 
Mijn positiviteit en geloof dat alles haalbaar is.
Wat mij blij maakt: 
Zijn de kleine dingen zoals; ‘s morgen fietsen door het bos en de zon door de bomen zien stralen, of een vriendin die attent is en vraagt naar iets wat belangrijk was voor mij die dag.
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Dat ik onwijs veel kan eten, ik kan rustig een ovenschotel voor vier personen maken en deze vervolgens helemaal alleen op eten.
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
De zomer van 2008; deze stond in het teken van mooie feestjes met lieve vriendinnen en familie, backpackend door Spanje en de liefde voelen van iedereen om mij heen.
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
Door iedereen mijn glimlach te schenken, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, hoop ik te laten zien dat alles draait om acceptatie van jezelf. Pas wanneer je jezelf geaccepteerd hebt kun je van daaruit verder bouwen naar wie jij wilt zijn!