Jeske

Ik ben Jeske en woonachtig in het gezellige Brabant. Naast mijn functie als Powergirl en blogger voor LetsBeOpen werk ik parttime als jurist en ben ik tegelijkertijd aan het afstuderen op de UVT aan de faculteit Rechtsgeleerdheid, Master Nederlands Recht.

Leeftijd: 
34 jaar geleden
Afkomst: 
Indisch
Levensmotto: 
When life gives you lemons, grab tequila and salt.
Eigenschap waar je het meest trots op bent:: 
Ik ga iedere uitdaging aan in plaats van uit de weg. Ik ben geen quitter. Waar ergens een deur sluit, gaat er altijd 1 open. Wat er ook gebeurt, ik zie er vaak de positieve kant van in.
Wat mij blij maakt: 
Samenzijn met mijn ware liefde, kleine dingen in het leven zoals een zonnestraal, omgeven zijn met positieve mensen van wie ik hou, een goede film of een vriendelijke glimlach.
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Dat ik de meeste dagen van de week zonder make-up over straat ga in een comfortabele, maar fashionably verantwoorde outfit.
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
Mijn bruiloft herbeleven. Een van de mooiste dagen uit mijn leven. Mijn 96-jarige oma was er ook bij deze dag. Dat was het mooiste cadeau. Helaas is mijn oma kort daarna overleden.
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
In 2011 ben ik in contact gekomen met LetsBeOpen. Ik wilde graag op mijn manier mijn bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Ik besefte dat ik mij graag wilde inzetten voor de doelgroep waar ik zelf deel van uitmaak: De openminded jonge vrouw met lesbische gevoelens. Ik maak deel uit van het PowerGirl team omdat ik in de afgelopen tien jaar een innerlijke groei heb doorstaan die ervoor heeft gezorgd dat ik mezelf nu accepteer voor wie ik ben, en besef dat mijn seksuele geaardheid daar geen rol bij speelt. Ik ben benieuwd hoe andere vrouwen uit andere culturen hierover denken en hoe zij soortgelijke situaties hebben ervaren. LetsBeOpen zie ik als een onmisbare organisatie voor de openminded vrouwen van deze tijd. Als ik tien jaar geleden wist dat LetsBeOpen bestond, dan had ik mijn coming out als veel positiever en minder zwaar ervaren. Ik vind dat iedere vrouw die met haar identiteit worstelt moet weten dat ze niet alleen is in haar strijd. Daar staan wij met LetsBeOpen voor. Een vrolijke, positieve organisatie met een eigentijds team vol enthousiasme! ‘Don’t be ashamed for your story, it will inspire others’.