Ziara

Ziara

Ik ben Ziara en ben powergirl bij LetsBeOpen. Ik studeer nog en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik bezig voor LetsBeOpen, fitness ik drie keer per week, repeteer ik voor een musical waar ik de hoofdrol in draag, schrijf ik nummers op verzoek en schrijf ik verhalen. Ik bezoek graag theatervoorstellingen, en ben gek op fotografie en filmen. Verder omgeef ik mezelf graag met vriendinnen om uren te socializen onder het genot van wijntjes, culinair eten en dansjes.

Leeftijd: 
29 jaar geleden
Afkomst: 
Kwart Australisch, kwart Nederlands, half carïbisch
Levensmotto: 
Feet on the ground, eyes on the stars.
Eigenschap waar je het meest trots op bent:: 
Mijn charisma.
Wat mij blij maakt: 
Liefde maakt mij blij. Mijn ouders en broer maken mij blij. Shoppen maakt mij blij. Verder de avondjes met sushi, bubbels, wijn en/of cocktails in de omgeving, terwijl je socializing met vrienden afwisselt met dansjes op ’t podium maken mij blij. Muziek maken, dansen en je inleven in een rol maken mij blij. Verder maken natuurlijk sporten en op het podium staan in musicals.
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Ik speel al sinds mijn 10e het muziekinstrument accordeon (en sinds m’n 8ste piano). Verder kan ik de spagaat en tapdansen.
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
Mijn geboorte: What was I thinking during the whole process?!
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
Ik vind in je recht kunnen staan op deze wereld, één van de belangrijkste factoren om een kwalitatief leven te kunnen leiden. Ieder mens verdiend openheid, tolerantie en acceptatie uit zijn of haar omgeving en het meest belangrijke: van zichzelf. Ik ben een onoverwinnelijke vrouw geworden door bepaalde ervaringen, waardoor ik handvaten kan bieden aan anderen om hun leven te optimaliseren. LetsBeOpen is voor mij de aangewezen organisatie, waarbij ik eindelijk mijn ambitie kan realiseren en een bijdrage kan leveren aan de maatschappij vanuit mijn hart. Voor vragen of advies kan je mij gerust emailen!