Sardha

Sardha

Hoi, mijn naam is Sardha, opgegroeid in Steenwijk en Hoofddorp, maar woon sinds 2008 met veel plezier in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Business travel/Sales-agent op een zakelijk reisbureau. Soms komt de crea-Bea in mij naar boven en schilder ik, luisterend naar reggae, gemakkelijk een paar uurtjes weg. Heerlijk om zo even van de wereld te zijn! Essentieel in mijn leven is humor, altijd blijven lachen en dat samen met de mooie mensen om mij heen.

Leeftijd: 
39 jaar geleden
Afkomst: 
Hindoestaans Javaans
Levensmotto: 
'Think twice, it's another day for you and me in Paradise' - quote Phil Collins
Wat mij blij maakt: 
Ik word echt blij van reizen naar het buitenland, zon, sneeuw of jungle het maakt mij niet uit!
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Ik heb vroeger als kind stickertjes gestolen uit supermarkt 'Pick Pack' in Steenwijk. De naam van de supermarkt vroeg er gewoon om!
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
'Homegrown' concert van UB40 in de Heineken Music Hall 2005.
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
Sinds ik als PowerGirl in het team zit heeft voor mij persoonlijk het stukje 'zichtbaarheid' een vogelvlucht genomen. Ik stel mijzelf op als aanspreekpunt voor jong volwassen vrouwen en daarnaast sta ik representatief voor de Hindoestaanse gemeenschap. De positieve en eigentijdse toenadering van LetsBeOpen zet ik voort door middel van aanwezigheid tijdens evenementen, via communicatie op social media en ook in het dagelijks leven door dialoog aan te gaan. Er zijn nog genoeg vrouwen te bereiken en op maatschappelijk vlak zijn er nog veel grenzen te doorbreken daar waar het neerkomt op tolerantie.