Mireille

Mireille

Ik voel mij vereerd dat ik gevraagd ben om het team te versterken het woord "power" sprak mij zeer zeker aan, ik wil graag helpen, ondersteunen, organiseren en vooral poweren dat is op mijn lijf geschreven. Ik werk als empowermentcoach "vrouwen terug in hun kracht zetten" en geloof in de kracht van verandering. De magie die vrijkomt als je jezelf toestaat buiten je comfortzone te kijken en je horizon te verbreden. Ik wil een bron van inspiratie zijn voor deze vrouwen, een "rolmodel".


 

Leeftijd: 
40 jaar geleden
Afkomst: 
Surinaamse
Levensmotto: 
“Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else.” 'Life is a great big canvas, and you should throw all the paint on it you can.' “How can you win if you don't fight” “You where BORN a ORIGINAL Don't DIE a COPY” “Behind every succesful woman is herself”
Eigenschap waar je het meest trots op bent:: 
Ik ben trots op mijn inlevingsvermogen en mijn vermogen om mensen aan te voelen. Kan altijd op mijn intuïtie vertrouwen.
Wat mij blij maakt: 
Wat mij blij maakt: Hebben jullie even? Ja… zoveel dingen maken mij blij, een mooie vlinder in een boom, lekker weer, een harde regenbui, liefdevolle tevreden en vooral passievolle mensen. Mijn liefdevolle partner en mijn lieve kindje vervullen mijn hartje met liefde elke dag!
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Dat ik het liefst de hele dag crimezenders kijk waar het voornamelijk gaat over seriemoordenaars. Op een of andere manier intrigeert het mij enorm (ik ben voor de rest oke! hoor). Ik verafschuw romantische films. En … dat ik eigenlijk heeeel lief ben, grote mond klein hartje!
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
Geboorte van me dochter (niet de bevalling lol), reis naar India (heel indrukwekkend), de eerste keer dat ik mijn liefde ontmoette! Gepassioneerde dansmomenten!
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
De vrijheid die ik ervaar om mezelf te zijn is niet te beschreven het geeft me alles wat ik nodig heb in het leven. Ik wil jou die dit leest inspireren om hetzelfde te ervaren motiveren om jezelf te worden, te zijn wie je werkelijk bent. Daarnaast geeft het mijn voldoening om intensief mee te denken hoe we positief en krachtig onze visie naar buiten kunnen brengen. Leuke boeiende events en concepten bedenken, voorlichtingen op scholen geven “GEWELDIG”. Bewustwording begint bij de jongeren, maar ook door een positieve benadering de jongeren een andere “gekleurde bril” geven. Ik heb zelf een dochter van zes en houd zielsveel van haar, ze is alles voor mij. Ik voed me kind op met de gedachte “wees jezelf er zijn al genoeg anderen”. Smoorverliefd op een vrouw en samenwonen vertel dat maar eens aan je kind?! Ik vond het spannend, maar de kracht van het aanpassen hebben kinderen uitgevonden (zonder oordeel), het blijft me verbazen, daar kunnen wij volwassenen nog wat van leren.” De liefde voor de mens brengt mij in beweging houdt me scherp en vooral geïnteresseerd naar jou als persoon, elk verhaal is uniek en dat respecteren wij bij LetsBeOpen. Mis je net die kracht en het steuntje in de rug? Ik als Powergirl wil naar je luisteren, met je mailen, jou begeleiden, empowren en coachen waar nodig, “er gewoon voor je zijn”. Net als al onze andere Powergirls van LetsBeOpen, je staat er niet alleen voor.