Judy-Ruth

Judy-Ruth

Ik ben Judy-Ruth en binnen LetsBeOpen werk ik mee aan diverse projecten. Naast powergirl, werk ik als psychodiagnostisch en senior medewerker bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In mijn werk kan ik onwijs veel van mij zelf kwijt, zo ben ik dol op nieuwe uitdagingen en vind ik het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn vriendinnen en spontane acties zijn aan mij besteed.

Leeftijd: 
36 jaar geleden
Afkomst: 
Half Nederlandse en half Arubaanse
Levensmotto: 
Denk in mogelijkheden niet in beperkingen!
Eigenschap waar je het meest trots op bent:: 
Mijn positiviteit en geloof dat alles haalbaar is.
Wat mij blij maakt: 
Zijn de kleine dingen zoals; ‘s morgen fietsen door het bos en de zon door de bomen zien stralen, of een vriendin die attent is en vraagt naar iets wat belangrijk was voor mij die dag.
Iets wat iemand waarschijnlijk niet weet van jou: 
Dat ik onwijs veel kan eten, ik kan rustig een ovenschotel voor vier personen maken en deze vervolgens helemaal alleen op eten.
Als je 1 moment opnieuw mocht beleven wat zou dat zijn?: 
De zomer van 2008; deze stond in het teken van mooie feestjes met lieve vriendinnen en familie, backpackend door Spanje en de liefde voelen van iedereen om mij heen.
Hoe denk jij te kunnen bijdragen aan openheid, tolerantie en acceptatie?: 
Door iedereen mijn glimlach te schenken, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, hoop ik te laten zien dat alles draait om acceptatie van jezelf. Pas wanneer je jezelf geaccepteerd hebt kun je van daaruit verder bouwen naar wie jij wilt zijn!