Noidy wil inspireren

Noidy wil inspireren

Door letsbeopen

Noidy Somaira Codfried is een vrouw van Surinaams/Hindoestaanse afkomst, geboren op 29 september 1985 in het AMC ziekenhuis te Amsterdam. Zij is een artieste en zangeres. Zij is een trotse weegschaal en wordt door familie en vrienden een oprechte optimist genoemd. Al van jongs af aan is zij bezig met muziek. Sinds mei 2013 treedt zij op door het gehele land met haar zelfgeschreven nummers. Haar doel is de wereld inspireren door men aan te sporen om in de spiegel te kijken. Op deze manier wil zij mensen uitdagen om zichzelf volledig te durven accepteren en te luisteren naar wat het hart gelukkig maakt. Haar motto is dan ook “Be Yourself”.

Noidy schrijft zelf haar songteksten en ondersteunt deze met swingende muziek. Door de manier waarop zij zichzelf aan het publiek blootgeeft, is Noidy uniek.

Viezerik featuring Crazyshee is onder andere verkrijgbaar via iTunes, Spotify en Amazon. Een remix van het origineel te vinden op de E.P.: The Diary Of A Lesbian, ook te vinden onder andere via iTunes, Spotify en Amazon. De videoclip hiervan in samenwerking met Clipfabriek is te zien via haar Website: www.Noidyinspires.com en via deze youtube Link: http://youtu.be/C1Hn8mIPrcI

De tekst van dit lied is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.
De les is: “Never hurt the ones you love in the process of finding yourself”