Meet the Team

LetsBeOpen is een stichting en kan bestaan dankzij een grote groep jonge vrouwen die zich vrijwillig inzetten. Meet the team! Wil je ook aan de slag bij LetsBeOpen? Mail dan onze redactie voor informatie.

 

Chel
Chel

Ik heb het altijd al geweldig gevonden om mensen te helpen. Tijdens de laatste jaren van mijn studie Communicatiewetenschap ben ik me dan ook gaan beseffen dat ik het liefst de twee zou combineren. Mensen helpen, iets betekenen en tegelijkertijd bezig zijn met je vak. LetsBeOpen is voor mij daarom de uitgelezen stichting, omdat ze me de kans geeft beide te kunnen doen.

Meer over Chel »
Diana
Diana

Mijn naam is Diana. Ik woon in het altijd gezellige Brabant. In het weekend ben ik overal te vinden. Meestal in club of café want ik hou van gezelligheid, lekker eten & een drankje. Een andere plek waar ik ook vaak te vinden ben is de trein. Met deze trouwe gele rakker reis ik het hele land door. Ik had dan ook een dubbel gevoel toen ik was afgestudeerd; een diploma, heerlijk. Maar helaas stond hier tegenover dat ik mijn studenten ov-chipkaart moest inleveren. Dat was een pijnlijk afscheid!

Meer over Diana »
Bianca
Bianca

Dertien jaar geleden deed ik mee met het tv-programma Big Brother en was toen open over mijn gevoelens voor vrouwen. Mijn geaardheid bracht wat teweeg in Nederland. Dat verbaasde mij enorm en deed mij besluiten om LetsBeOpen te beginnen zodat ik bij kon dragen aan openheid, acceptatie en tolerantie. Niet door de problematiek op te zoeken, maar door positieve zichtbaarheid.

Meer over Bianca »
Nienke
Nienke

Ik ben Nienke, woon in Amsterdam en werk als arbeidsbemiddelaar bij Brunel. Daar ben ik na het schrijven van mijn scriptie blijven hangen en heb het daar enorm mijn zin. Ik ga graag uit naar festivals maar ook een lekker kroegje. Als ik maar bij vriendjes ben!

Meer over Nienke »
Damian
Damian

Hallo, ik ben Damian Jackson, geboren en getogen Amsterdammer. Sinds 2001 werk ik als beveiliger voor verschillende organisaties. Sinds ik in oktober 2012 uit de kast ben gekomen als transgender heb ik veel over mijzelf geleerd, zoals zelf acceptatie. Ik ben in korte tijd flink gegroeid en ben niet meer bang om te zijn wie ik ben.

Meer over Damian »
Linda
Linda

Ik ben Linda. Hier beter bekend als Ongezout Linda K. – blijft bij haar leest!- In mijn maandelijkse blog neem ik je graag enkele minuten mee, voor een spreekwoordelijk blogje om. Tijdens deze literaire wandeling leer je mijn onzekerheden, hersenspinsels, belevenissen en emoties uitgebreid kennen. Met veel sarcasme en zelfspot beschreven en vaak herkenbaar voor mijn medewandelaars. Aan het einde van onze wandeling hoop ik op jouw glimlach. En misschien denk je zo nu en dan nog eens terug aan ons blogje om. Loop je mee?

Meer over Linda »
Teammember Merijn
Merijn

Ik ben Merijn en ik blog voor LetsBeOpen over #vandiedingen en #really?!!

Meer over Merijn »
Ankelien
Ankelien

Mijn naam is Ankelien en ik ben juf van groep 7. Daarnaast ben ik medecoördinator van de docentenwerkgroep. Ik werk hieraan mee omdat ik het belangrijk vind dat iedereen ongeacht geaardheid zichzelf moet kunnen zijn voor een groep. Je mag trots zijn op wie je bent en hier kunnen je leerlingen wat van leren. Het beeld wat zij hebben of zullen krijgen kan jij als leerkracht veranderen.

Meer over Ankelien »
Elsbeth
Elsbeth

Mijn naam is Elsbeth en ik ben zelf werkzaam geweest als leerkracht in het regulier en speciaal onderwijs. Op dit moment werk ik als orthopedagoog en dyslexiebehandelaar. Mijn affiniteit ligt bij het geven/ontwikkelen/ondersteunen van goed onderwijs. Ik ben altijd heel open geweest naar leerlingen en collega’s over het feit dat ik op vrouwen val. Hierbij maakte het niet uit of ik les gaf aan kleuters of individuele begeleiding bood aan jongvolwassenen. Tot nu toe ken ik (gelukkig) alleen maar positieve ervaringen. Ik nodig anderen uit om mee te gaan in dit individuele maar ook maatschappelijke proces.

Meer over Elsbeth »
Karolien
Karolien

Ik ben Karolien van Aken en in mijn zakelijk leven werk ik als docent op een MBO. Hier geef ik les aan de opleiding Pedagogisch Werk en draag ik kennis over aan een doelgroep die merendeels bestaat uit jonge vrouwen. In mijn persoonlijk leven ben ik een avonturier. Ik ga graag op reis en laat mij daar meeslepen in de cultuur en gebruiken van dat land. Maar ook verdwalen in de binnenstad van Amsterdam vind ik heerlijk. Je zou kunnen zeggen dat ik iemand ben die het nodig heeft om soms van de bekende paden af te gaan en te ervaren wat er aan de andere kant te beleven is.

Meer over Karolien »
Jeske
Jeske

Ik ben Jeske en woon in het gezellige Brabant. Naast mijn functie als Powergirl en blogger voor LetsBeOpen werk ik parttime als jurist en ben ik tegelijkertijd aan het afstuderen op de UVT aan de faculteit Rechtsgeleerdheid, Master Nederlands Recht.

Meer over Jeske »
José
José

Hoi, ik ben José en woon en werk in Rotterdam. Naast PowerGirl bij LetsBeOpen ben ik Digital Content Manager. ‘Digital’ is de toekomst, maar er gaat niets boven lekker eten, drinken en relaxen met mijn vriendin, vrienden en familie. 'Je moet altijd een beetje kind blijven' is een favoriete uitspraak van mij. Heerlijk om het kind in jezelf naar boven te laten komen. Ik heb inmiddels ontdekt dat je de wereld het meest te bieden hebt als je
jezelf bent. En als PowerGirl probeer ik dit ook over te brengen op anderen.

Meer over José »
Judy-Ruth
Judy-Ruth

Ik ben Judy-Ruth en binnen LetsBeOpen werk ik mee aan diverse projecten. Naast powergirl, werk ik als psychodiagnostisch en senior medewerker bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In mijn werk kan ik onwijs veel van mij zelf kwijt, zo ben ik dol op nieuwe uitdagingen en vind ik het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn vriendinnen en spontane acties zijn aan mij besteed.

Meer over Judy-Ruth »
Kimberley
Kimberley

We leven allen onder dezelfde hemel, maar hebben niet allemaal dezelfde horizon. Niemand is hetzelfde en iedereen is uniek. Ik weet als geen ander hoe eng het soms kan zijn om je hart te volgen, maar ik wil je uitdagen om jezelf te zijn. Geloof in je kracht en weet dat je er niet alleen voor staat, ook al voelt dat soms wel zo. Openheid en tolerantie is waar ik voor sta, inspireren is waar ik voor ga!

Meer over Kimberley »
Mireille
Mireille

Ik voel mij vereerd dat ik gevraagd ben om het team te versterken het woord "power" sprak mij zeer zeker aan, ik wil graag helpen, ondersteunen, organiseren en vooral poweren dat is op mijn lijf geschreven. Ik werk als empowermentcoach "vrouwen terug in hun kracht zetten" en geloof in de kracht van verandering. De magie die vrijkomt als je jezelf toestaat buiten je comfortzone te kijken en je horizon te verbreden. Ik wil een bron van inspiratie zijn voor deze vrouwen, een "rolmodel".


 

Meer over Mireille »
Sardha
Sardha

Hoi, mijn naam is Sardha, opgegroeid in Steenwijk en Hoofddorp, maar woon sinds 2008 met veel plezier in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Business travel/Sales-agent op een zakelijk reisbureau. Soms komt de crea-Bea in mij naar boven en schilder ik, luisterend naar reggae, gemakkelijk een paar uurtjes weg. Heerlijk om zo even van de wereld te zijn! Essentieel in mijn leven is humor, altijd blijven lachen en dat samen met de mooie mensen om mij heen.

Meer over Sardha »
Yahaira
Yahaira

Ik ben Yahaira, woon in Amsterdam en ben naast Powergirl bij LetsBeOpen, student Cultureel Organiseren. Ik kom uit een vrij groot gezin van 2 broers en 3 zussen en ben zelf nummer 6, een echt nakomertje dus! Verder beoefen ik voetbal in een heel leuk team en speel af en toe met vrienden voor de lol verschillende soorten balsporten. Ik hou ook wel van een feestje, het liefst een outdoor festival. De vibe die op zo`n festival hangt is onbeschrijfelijk maar super fijn! Eigenlijk vind ik alles wel prima zolang de mensen die ik lief heb maar om me heen zijn.

Meer over Yahaira »
Ziara
Ziara

Ik ben Ziara en ben powergirl bij LetsBeOpen. Ik studeer nog en woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik bezig voor LetsBeOpen, fitness ik drie keer per week, repeteer ik voor een musical waar ik de hoofdrol in draag, schrijf ik nummers op verzoek en schrijf ik verhalen. Ik bezoek graag theatervoorstellingen, en ben gek op fotografie en filmen. Verder omgeef ik mezelf graag met vriendinnen om uren te socializen onder het genot van wijntjes, culinair eten en dansjes.

Meer over Ziara »