Kop van Jut op Bevrijdingsfestival

Kijk je al uit naar het moment dat je kan knallen op de unieke LetsBeOpen Kop van Jut? Dat kan! De PowerGirls van LetsBeOpen touren in 2014 met de Kop van Jut door het land en staan op de leukste evenementen en festivals.

De LetsBeOpen Kop van Jut was voor het eerst te zien zijn op het Bevrijdingsfestival in Amsterdam op maandag 5 mei in het Westerpark (bij Pacific Parc) te Amsterdam. Wat een geweldige dag! Honderden lieten op knallende wijze zien dat zij staan voor openheid, vrijheid, accepatie en tolerantie voor iedereen! Foto's staan on-line.

LetsBeOpen! Say it forward wil op een krachtige manier een boodschap meegeven. Dus sla op de knop van de Kop van Jut en Say it Forward!
LetsBeOpen!De thema's openheid, vrijheid, tolerantie en acceptatie om te zijn wie je wilt zijn staan hierbij centraal. LetsBeOpen! Say It Forward. It starts with you!

De LetsBeOpen! Say it forward kop-van-jut attractie zal dit jaar op diverse evenementen en festivals door heel Nederland te vinden zijn, om mensen stil te laten staan bij het openminded gehalte van onze maatschappij. Hoe OPEN ben jij?

LetsBeOpen! Say It Forward wil met haar PowerGirl Team op een vrolijke en positieve manier laten zien dat iedereen kan bijdragen aan acceptatie en openheid. Kom en durf de hamer te pakken om te laten zien dat jij 100% openminded bent! Jong, oud, man, vrouw en alles ertussen in. Iedereen mag meedoen want we hebben een gemeenschappelijk doel: LetsBeOpen! Say It Forward!

Heb jij een tip / idee waar de Kop van Jut dit jaar absoluut moet staan? Mail onze redactie en wie weet staan we dit jaar wel op jouw favoriete festival.

Zien je graag dit jaar!
Een openminded groet,

LetsBeOpen en de PowerGirls

Delen: