We vragen ons af... Can best friends become lovers?

16 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Josie
We vragen ons af... Can best friends become lovers?
CarpeDiem33
Lijkt mij moeilijk want als

Lijkt mij moeilijk want als het fout gaat kan je naar mij mening niet meer terug naar "best friends" :)

Judy-R
Wat als?

Maar wat als de vonk plotseling overslaat tussen beide? En inderdaad misschien kan je daarna niet meer terug naar best friends, maar ik neem liever een risico, 'hoe meer risico's je neemt, des te meer je wint'. En daarbij heel veel lesbische exen worden na hun relatie ook vriendinnen dus waarom niet andersom?

Josie
niet uit de weg gaan

Je moet liefde in ieder geval niet uit de weg gaan. Als het er is er gewoon voor gaan en wel zien waar het uit komt. N/joy!

Jeske
zeg nooit 'nooit' zeg ik..

zeg nooit 'nooit' zeg ik.. Waarom zou het niet kunnen.. Misschien is het een betere vraag of je dat moet willen? Maar then again: It's all in the name of love <3 *sigh*

Elsbeth1985
Go with the flow

Ach wat komt, dat komt..

Yahairahahaha
Yes, they can become lovers.

Yes, they can become lovers. But they can`t always become (best) friends again

Sardha
tja, het hart wilt wat het

tja, het hart wilt wat het wilt!
Ik denk dat hel wel een stevige fundering kan zijn voor een relatie. Niet?

Linda
Gevoel of verstand?

Als beide verliefd zijn, is het dan te negeren? Dan wordt het sowieso een lastige vriendschap.... dus in dat geval, waarom voor makkelijk kiezen als het ook moeilijk kan ;-)

Pitha
Ja waarom niet

ja natuurlijk kan dat. Waarom niet? Hoezo als het misgaat? Dat zie je dan wel weer toch. Gewoon ervoor gaan

Loesje25
Ligt eraan

Ik denk dat het erg afhankelijk is van hoe de beide partijen in elkaar zitten. Maar als je allebei nuchter bent en vooral eerlijk naar elkaar, waarom niet? Wanneer de zaken bespreekbaar blijven, er goede afspraken zijn en je elkaar vertrouwt dan kan je IMO ook terug naar bestfriends mocht een relatie niet wat worden. Je hebt nu niet veel te verliezen en veel te winnen. Dan kun je er lekker voor gaan.

Daan
Jaa

Mijn vriendin was eerst een gewone vriendin. Nu zijn we een aantal maanden partners en dat gaat super goed. We kennen elkaars karakter natuurlijk al, dat vinden wij een voordeel. We zijn beide eerlijk naar elkaar toe en we hebben afgesproken dat we vrienden blijven als de relatie over zou gaan. Wij denken dat we dat ook echt kunnen. Maar voorlopig gaan we niet uit elkaar :-)

Sevvie83
En omgekeerd?

En het omgekeerde?

Can lovers be a best friends?

Judy-R
lovers CAN become best friends

Ik ben van mening dat dat kan, maar niet direct, tenminste mijn ervaring.

Keina
Mijn beste vriendin en ik

Mijn beste vriendin en ik werden verliefd op elkaar en we hebben nu al ruim een jaar een relatie! We hebben het er wel eens over wat er zou gebeuren als het uit zou gaan, vooral ook omdat we in dezelfde vriendengroep zitten. Maarja dat zien we dan wel weer. Ik denk als je allebei echt gevoelens hebt dat het dan toch niet te negeren valt en in ons geval was de vriendschap daardoor anders wel over gegaan.

PinkButterfly
nou...

Ben van mening dat anything and everything possible is, je moet er maar net voor open staan....