Vrouwen met kinderwens gezocht voor nieuwe NPO serie

1 bericht / 0 nieuw
Redactie
Vrouwen met kinderwens gezocht voor nieuwe NPO serie

Hoi dames,

Graag willen wij ons aan jullie voorstellen en uitleggen waarom wij een oproep plaatsen op deze site. Wij, Marij en Jessie, werken beiden voor het productiehuis Tuvalu Media, beter bekend door programma’s als DNA Onbekend, Babyboom, Maestro e.d.

Wij zijn een aantal weken geleden begonnen met een bijzonder project voor NPO1 en daar zijn we heel erg trots op. Met name omdat wij vinden en ook van alle kanten aangemoedigd worden om aandacht te besteden aan het gevoelige onderwerp; de (nog) onvervulde kinderwens.

Voor een nieuwe informatieve documentaire serie voor de NPO1 zijn wij op zoek naar mensen met een kinderwens, voor wie kinderen krijgen niet op de “traditionele” manier kan. In het programma volgen we op een integere manier mensen die noodgedwongen dankzij de hulp van een bekende donor, draagmoeder of co-ouder(s) hun kinderwens willen vervullen.

Alle aspecten die bij dit proces komen kijken, worden belicht met als doel anderen te inspireren, bewustwording te creëren en dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken en de acceptatie te vergroten. Wij willen aandacht besteden aan een zo breed mogelijke doelgroep om het onderwerp zo uitgebreid mogelijk uit te lichten.

Voor het programma zijn we dus ook opzoek naar alleenstaande vrouwen en vrouwenstellen die door middel van co-ouderschap of met behulp van een (bekende) donor een gezin hopen te krijgen. Dus als jullie een samenwerking aan een te gek programma zien zitten, neem dan gerust contact met ons op. Alles vrijblijvend en natuurlijk informeren wij jullie graag over wat we voor ogen hebben voor deze serie.

Nieuwsgierig? Mail of bel naar ikwileenkind@tuvalu.nl / 020 – 763 0063 of check onze FB-site: https://www.facebook.com/Ik-wil-een-kind-233973393674295/