Sport jij en zo ja welke sport?

12 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Josie
Sport jij en zo ja welke sport?
Josie
Jazz dance

Jep, 1 of 2x per week zit ik op Jazz Dance. Erg leuk!

Yahairahahaha
Ja zeker! 3 keer in de week

Ja zeker! 3 keer in de week voetbal, in de zomer rugby of honkbal met vrienden en in de winter ijshockey op natuurijs en anders op de schaatsbaan.

Elsbeth1985
zomersporter

Paardrijden :), heerlijk door de bossen crossen. Door Mudmasters ben ik wel genoodzaakt om nu ook iets aan hardlopen te doen, maar normaal gesproken sport ik (behalve paardrijden) niet in de winter.. Ik heb een hekel aan regen, kou en wind en binnensporten (fitness et cetera) heb ik opgegeven. Er zit niets anders op dan deze winter (naast een paar rondjes hardlopen) heerlijk warm binnen te blijven, lekkere dingen te eten onder genot van een leuke serie/boek (wat vervelend nou) :).

Invincible77
op het moment ben ik eventjes

op het moment ben ik eventjes niet aan het sporten. maar in het nieuwe jaar pak ik het weer op na een paar maanden blessure. ik doe aan fitness en fight-x. in de winter gaan de schaatsen uit het vet en verder heb ik veel sporten gedaan dus ben eigenlijk wel voor alles wel in :)

Jhennyfer23
Ik sport iedere dag

Ik sport iedere dag + football training.. ;)

Jhennyfer23
Fitness en football

Fitness en football

RissieDLF
I'm lovin it !

7 jaar intensief thai/kickboks gedaan, nu alleen fitness :)

Sardha
oh my wat een sporieve mensen

oh my wat een sporieve mensen hier!!! Ik heb het hardlopen weer opgepikt (3x per week) vooral omdat ik mee doe aan MudMasters! Krachttraining moet er nog bij zien te plannen. Maar het liefst ga ik eigenlijk gewoon dansen, helaas heb ik daar geen tijd meer voor..of is dat een zwak excuus??

Sardha
*sportieve

*sportieve

Di1410
voetbal

lekker mezelf uitleven 3 x in de week; 2 x op het veld en 1 x indoor I love it!

Lipstick
♡Ik houd van sport & sport houdt van mij!♡

Jazeker, dat ik sport! Ik doe nu vier jaar aan yoga! Voor de kenners/yogini's onder ons: yin yoga & vijñana yoga... Ik wil ook Pole Fitness gaan doen & (Pole Fitness) Instructrice worden! Daarnaast ben ik onverslaanbaar in tafeltennis, hihihi... ;-) Kus ♡!