Hoe was de coming out voor jou?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Josie
Hoe was de coming out voor jou?
Justme
Yay!

Ben al een tijdje uit de kast bij mijn beste vriendinnen en broertje. Maar sinds gisteren ook bij mijn moeder, had niet op een betere reactie kunnen hopen! Iedereen is zo supporting en accepting! Vinden het allemaal niet erg en zeggen dat ze het eigenlijk al wisten.
Ik krijg geen lastige vragen zoals sommige zeggen dat ze krijgen, het is: Gewoon goed zo!
Ben echt blij :)

Iemand anders ervaringen?

Daan
Mijn coming out was afgelopen

Mijn coming out was afgelopen zomer. Alleen mijn man, zus, moeder en wat goede vrienden wisten dat ik bi ben. Ze hadden er alleen nooit over nagedacht dat ik ook nog eens echt verliefd zou kunnen worden op een vrouw.
Deze zomer ben ik verliefd geworden op een vriendin die 16 jaar jonger is. En zij gelukkig ook op mij :-)
Dus mijn coming out kwam tegelijk met de mededeling dat ik ging scheiden en dat ik een relatie heb met mijn vriendin.
Dat was een beetje teveel van het goede. Mensen reageerde van: o dat verbaasd me niet van jou. Dat was fijn, maar ook van: ben je geschrokken (haha nee, jij waarschijnlijk wel). Of: o wat erg voor je kinderen, die gaan nu ontsporen.
Mijn familie en vrienden moeten erg wennen, niet alleen aan het feit dat ik een vriendin heb, maar ook aan haar leeftijd en dat ik ga scheiden. Ze doen wel erg hun best en mijn vriendin kennen ze ook al heel lang ze doen tegen haar gewoon gelukkig. Maar soms merk je dat de verandering heel heftig is voor ze en ze niet altijd weten hoe ze ermee om moeten gaan.
Overigens ben ik 37 jaar en heb ik twee meisjes van 6 en een zoon van 3.