Bi & seks verlangens?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Di1410
Bi & seks verlangens?

Iemand ervaring met het bi-zijn, een relatie hebben met een leuke man en toch zin in seks hebben met een vrouw? Ik vind het lastig om er mee om te gaan, soms kan ik echt naar een vrouw verlangen terwijl ik een zeer goede relatie heb met mijn vriend en we het echt super hebben samen.

Imaginemeu
BI

Hmm. Interesting question. When I first came out, I met a woman 10 years older than me. She was dating a guy (I was too). We moved in together after a short dating and lived together for about 2 years. She was my first and deeply in love with me but I blew it. I was too young and need it to learn more about life.

Moral of the story. Het is mogelijk. But at the end, er is een altijd een keuze...

opgePOT
Ik zie dit in mijn gemixte

Ik zie dit in mijn gemixte (lesbisch/hetero/biseksuele) vriendenkring wel vrij veel. Dus het is wel degelijk mogelijk. Zij zijn er open in naar hun vriend en doen hun ding wat vrouwen betreft. Wees er wel open en eerlijk in ook naar vrouwen met wie je contact zoekt. Het is uiteraard niet leuk als een vrouw "relatiemateriaal" in jou ziet en dan van een koude kermis thuis komt. Maar het is dus wel degelijk mogelijk!