Evenementen

LetsMeet

LetsBeOpen organiseert sinds 2001 verschillende evenementen waar openminded vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan de succesvolle Flirtation feesten (www.flirtation.nl), maar ook aan de besloten evenementen Sihr Al Shark, Fusion en Aashiqui. De besloten evenementen stonden de afgelopen jaren al in het teken van de Arabische, de Surinaamse en Antilliaanse en de Hindoestaanse cultuur en hoe is het is om in deze culturen gevoelens voor vrouwen te hebben.

Naast het organiseren van evenementen is LetsBeOpen ook regelmatig te gast op een evenement, zo waren we de laatste jaren bijvoorbeeld aanwezig op de Roze Maandag in Tilburg.

LetsBeOpen staat in 2019 en 2020 in het teken van het thema 'KRACHT' en zal dit op allerlei manieren doorvoeren in haar evenementen. Lesbische en biseksuele vrouwen worden steeds krachtiger. Ze laten zich zien! Dat is aan de ene kant goed, want het stereotype waarmee men lesbiennes altijd associeert verdwijnt, we integreren en zijn minder herkenbaar. Echter, het is voor een (jonge) vrouw met les/bi gevoelens steeds moeilijker om aansluiting te vinden. De 'women only' kroegen en feesten verdwijnen. Waar kan een (jonge) vrouw een gelijkgestemde ontmoeten? Wat kun je doen? Schrijf je in voor de LetsBeOpen nieuwsbrief of Like ons op Facebook. Zo blijf je constant op de hoogte van het laatste nieuws omtrent alles wat met LetsBeOpen te maken heeft.