Let's Get Together!

Datum: zondag 15 december 2019
Tijd: 14:00 tot 18:00
LetsBeOpen organiseert al sinds 2001 kleine en grote evenementen voor vrouwen waar liefde, openheid, zelfstandigheid centraal staan. Al 18 jaar actief in Amsterdam, Utrecht, Groningen en nu is Tilburg aan de beurt!
 
Het eerste event in Tilburg heeft als thema 'Let's Get Together'. Een besloten event voor maximaal 80 vrouwen met bijzondere workshops, inspirerende sprekers, samenzijn, interactie en ontmoeting centraal staat.Deelname is gratis, maar wel op inschrijving.

Programma Let's Get Together

14.00 uur
inloop met drankje voor iedereen

14.15 uur - Opening door Bianca
opening en vraag en antwoord door Bianca Hagenbeek, voorzitter LetsBeOpen. We openen met een fragment van de film She is My Pride, een korte film met daarin de liefde, de band tussen familie, geliefden en vriendinnen. Na de film is er een Vraag&Antwoord.

14.45 uur - In gesprek met Cyrille
"Presenteren op een podium, voor een groep mensen, je collega’s, een sollicitatie, naar een nieuwe of potentiële partner of klant, naar de buitenwereld, op social media, we presenteren ons eigenlijk de hele dag door."

15.00 uur
Interactief onderdeel tussen sprekers/publiek). We gaan met z’n allen in gesprek over liefde en de ervaringen en obstakels die je daarin tegenkomt.

15.30 uur - Workshop en empowerment door Nikki en Linda.
"Tot voor een paar jaar geleden was ik (Nikki) nog een geen jurkjes/lippenstift/hakken dragende vrouw met kort opgeschoren haar. En tot voo rkort was Linda nog getrouwd met een man. Wie ben jij, wie wil je zijn en hoe jij jezelf zien'. Dat is precies waar onze workshop over gaat 15 december."

16.30 uur pauze

16.45 uur - workshop door Chantal
"Heb jij jou al bedankt vandaag? Heb je jezelf in je prachtige ogen aangekeken en jezelf verteld dat jij van jou houdt, dat jij jouw rug hebt, dat jij er altijd voor jou zal zijn?"

17.45 uur
Afsluiting en daarna bieden we je graag een hapje en drankje aan

Ga je mee in deze heerlijke beleving, waarin JIJ centraal staat? Leren, observeren en een gevoel wat je meeneemt in de rest van je leven.

etsBeOpen evenementen zijn besloten evenementen en alleen voor vrouwen. Deelname is gratis, maar wel alleen op basis van inschrijving. Stuur ons een mailtje, een PM via Facebook of schrijf je in via deze website.

Letsbeopen Facebook: klik hier
LetsBeOpen Instagram: klik hier
De Nieuwe Vorst
Willem II straat 49
5038 SL Tilburg
Inschrijven: 
The number of spaces you wish to reserve. 61 spaces remaining.
De e-mail geassocieerd met deze registratie.

Login om je in te schrijven voor dit event.