Vreemde eend in de bijt

Vreemde eend in de bijt

Door Linda

Ik voelde me een ordinaire hoer terwijl ik mijn broek weer aan trok. Hij gaf me een hand en zei: 'Jij hoeft niets te doen, wij bellen jou'. Het deed me denken aan de allerslechtste seks ooit. Haastig schoot ik in mijn kleren en wat ontdaan verliet ik de kamer.

Ik ontving de uitnodiging via de post, waarna ik een afspraak maakte. Deze afspraak heb ik vervolgens noodgedwongen af moeten zeggen. Ik was ongesteld, Zou je net zien..

Aangezien het mijn eerste keer was, wilde ik fris en fruitig voor de dag komen. Dus ik verscheen een week later, gedoucht en geschoren op onze afspraak. Enigszins gespannen was ik wel. `Kleed je maar uit en ga daar maar liggen. Wat ongemakkelijk en schaamtevol liet ik mijn broek zakken. Zo ook mijn mooiste slip, die ik alleen op hele speciale gelegenheden draag.

Daar lag ik dan. Op de afgesproken plek, op de afgesproken tijd. Onder mijn billen lag een steriel papier en mijn benen hingen in de daarvoor bedoelde beugels.`Is het je eerste keer?'  vroeg de dokter, met de ijskoude eendenbek al in zijn handen. Ik knikte en dacht aan de ijskoude eendenbek. Waar heeft deze in hemelsnaam zijn naam aan te danken vroeg ik me af. Is het omdat hij open en dicht kan? En de vorm van een snavel heeft? Zijn de uitvinders van de eendenbek vroeger als peuter zijnde nooit voorgelezen? Wat doet een koe? Boe.. Wat doet een poes? Miauw..Wat doet een eend? Kwak... Wederom moest ik denken aan de aller, aller slechtste seks ooit.

Zonder enig voorspel duwde hij die vrieskoude eendenbek naar binnen. Voor het echt pijn begon te doen was hij alweer klaar. Niet voor herhaling vatbaar, wat mij betreft. Fuck a duck, definitely a one night stand, nooit meer! Na een week werd ik gebeld. Goed nieuws.. 'Over vijf jaar spreken we nog eens af..'

Ongezout Linda K