Testosteron vs Oestrogeen

Testosteron vs Oestrogeen

Door Karlien
Testosteron vs Oestrogeen

Mijn buurmeisje (aka goede vriendin) is een echt  meisje-meisje. Ze heeft 93 jurkjes, gaat nooit de deur uit zonder  make-up, is verslaafd aan mannen, heeft nagellak in alle kleuren en ze is de krant van morgen. Met andere woorden: het tegenovergestelde van mij. Maar we zijn dol op elkaar en respecteren elkaar. Ze vroeg me van de week of ik "pleeeeaaasseee" haar nieuwe kroonluchter van IKEA wilde ophangen. "Tuurlijk mop, ik kom er aan". Ik hou ervan: lekker klussen. In een vies shirt, mijn haar in een soort van knotje op mijn hoofd en een baggy joggingbroek met scheuren op dubieuze plaatsen. Bezweet met mijn aansteker een koud biertje openen, aan mijn  kruis krabben, de boxer uit mijn bilnaad trekken en een heerlijke slok koud bier nemen terwijl ik trots naar mijn laminaat kijk.

Love it! Ook zo fijn: met vrienden voetbal kijken, een poule maken (en die winnen), bier drinken, praten over transfers, vrouwen en sex. Shoarma eten, tips uitwisselen over het formatteren en updaten van je computer en nog meer bier drinken. Ik hou van mijn testosteron kanten. Maar ik kan mijn lieve buuf ook wel volgen hoor. Heerlijk op me op te tutten en maskertjes en andere shizzle overal te smeren. Ik huil bij zielige films. Je verleid me met bloemen en chocola. Ik ben zielig als ik ongesteld ben. En als ik je  vraag of ik de witte of de blauwe trui aan moet trekken, en je zegt de  witte... dan vraag ik je wat er mis is met de blauwe. Testosteron vs Oestrogeen: 1-1 Game, Set, Match