Spring it on!!

Spring it on!!

Door Mirjam
Spring it on!!

Wat een verademing zo’n mooie zonnige dag als vandaag of gister, ligt er een beetje aan wanneer deze blog geplaatst wordt. Als ik überhaupt nog mag want ik ben eigenlijk te laat met inleveren van mijn huiswerk. Maar dat kwam door onderstaand. Het lijkt potdikkie wel lente joh. Ok, ik had mijn warmste jas en das aan maar toch doen die stralen wonderen. Heel de maand januari van de regen in de dip gezeten. Ik weet heus wel dat ik niet de enige ben maar die wetenschap helpt echt geen ene hol! Het gras is altijd groener bij de rest van de boze wereld. Werkelijk nergens maar dan ook nergens zin in gehad. Het enige wat ik wilde is onder mijn dekbed blijven liggen, maar eigenlijk wilde ik dat ook niet! Natuurlijk gaat in zo’n modus ook alles mis en gaat alles kapot.

En dan heb ik zelf niet eens kapot gegooid wonder boven wonder. Ik ga hier niet zitten vertellen wat er allemaal is gebeurd toen ik diverse klantenservices heb moeten bellen want dat smijt ik alsnog alles door mijn glas in lood. Zonde! Hoe afschuwelijk dat was kun je zelf natuurlijk wel verzinnen. IK heb het geblocked in ieder geval. Tuuuuurlijk sta ik dan in een drol en heb geen zin om het schoon te maken en pleur die schoen op een krant met als resultaat dat er schimmel op die stront kwam. Ja!! Gadverdegadverredamme! Misschien niet zo heel handig om dit soort dingen vlak voor Valentijnsdag te gaan zitten opbiechten…. Eeuwige rust klinkt mij dan als muziek in de oren. Nu is het niet de eerste keer dat ik de drie verplichte nummertjes voor mijn begrafenis heb zitten uitzoeken. Toch maar even naar de dokter voor een klein prozacje? Ik ben altijd zo bang voor de bijwerkingen Het blijft voor mij een raadsel waarom ze anti depressieva ontwikkelen waar men dik van wordt en ook niet meer van kan klaarkomen. Ik bedoel, als ik ergens sjaggo en (zelf)moordlustig van word zijn het die twee dingen wel.

Nee, dit moet volgende winter echt even anders. Of ik laat me ombouwen tot beer, gelieve geen ongelikte of wat misschien makkelijker is, als de sodeju richting evenaar. Ja! Dat wil ik! Maar goed zoals ik al schreef krijg ik van de aankomende lente, oh ja het gaat eerst nog even vriezen geloof ik maar dan toch ook weer dooien, weer energie en kriebels voor allerlei gelukkig. Dingen gaan direct weer even lekker voor de wind. Leuke nieuwe zakelijke contacten, weer naar de yoga, huis en schoen weer schoon. En ja door de kriebels werken de brunettes ook weer heerlijk mee. Iedereen weet, iedereen weet dat dit egostrelen heet.

Spring it on! Groetjes, Mirjam