Sloopkogels en bizons

Sloopkogels en bizons

Door Mirjam
Sloopkogels en bizons

Een dagje naar de sauna. Wat een weldaad voor je gezondheid. Ik heb me voorgenomen het wat vaker te gaan doen. Ondanks ik zo’n voetbad net een bassin vol snippers drijvende parmezaan vind. En met je blote zuignap op zo’n vochtig bankje in het stoombad, daar spring ik geen gat van in de lucht. Poedelen, zweten, scrubben en tussen neus en lippen door een klein hazenslaapje zetten. Lekker eten hoort daar ook bij maar dat laat altijd te wensen over vind dit culinair verwende kind. Op een terras zitten en mensen kijken is ook heerlijk maar in zo’n sauna is het toch net weer even anders. Uiteraard kom je daar voor je ontspanning en lekker voor jezelf. Maar laten we eerlijk zijn. Tenminste laat ik even eerlijk zijn. Ook al weet ik dat het niet altijd even verstandig is maar ik MOET naar alles kijken.

Het lijkt wel oncontroleerbaar. Het is bijna verslavend. Ik denk dat het niet uitmaakt wat je geaardheid is. Het mannelijk geslachtsdeel blijft toch een soort van interessant ding. Borsten zijn er ook alle soorten en het zijn soms rare maten die aan het rek hangen. Ik vraag me soms echt in shock af, hoe een vrouw anno 2013 het in haar hoofd haalt om een driehoekige bizon als schoothondje te hebben. Sorry hoor jongens dat jullie dan vooral de lul zijn. Wat een kinderachtig gegiechel ( heerlijk) maar bij vrouwen valt er nu eenmaal een stuk minder te aanschouwen. Van allerlei passeert de revue. Sloopkogels van hangzakken, scampi’s, ferme deegrollers en ga zo maar door. Ik maak dan ook een soort turflijstje in mijn hoofd van mijn gedachtes. “zo één wil ik er ook” “ieuw”, “Jezus Christus”, “zo zo”, “dit meen je niet”, “OMFG”. En dan kijken welke de meeste stemmen krijgt. Ik moet zeggen dat de locatie van sauna ook totaal invloed heeft op dit zieke (klokken)spel. De uitslag op de Veluwe week totaal af dan die van Spa Zuiver. Wat flauw allemaal van mezelf denk ik wel eens maar ach iedereen kijkt toch? En ja de bal kaatst aan twee kanten. Wat moet die ene nou denken als ik voor z’n neus mezelf aan zo’n trappetje omhoog hijs en hij recht m’n la in kan kijken. La maar lekker kijken toch? Ik heb in ieder geval weer een heerlijk geinig en ontspannend dagje gehad! Groetjes, Mirjam