Happy 2013

Happy 2013

Door Mirjam
Happy 2013

Zo kerst is lekker voorbij. Wakker Dier draaide overuren ivm met het lijden van de plofkalkoen en andere arme schapen. Maar of het geholpen heeft is de vraag. Familiedrama’s hebben zich weer voltrokken maar vast ook een hoop gezelligheid ook al is het opgelegd. Kerst is vaak ook wel een tijd om juist niet alleen aan jezelf te denken. Er komen dan altijd wel weer mooie acties voorbij. We mochten ons ook nog even roze irriteren aan de middeleeuwse uitspraken van die man met die aparte kledingsmaak daar ergens in de buurt van Italië. Misschien dat hij met Pasen gaat zeggen bedankt voor de bommen(zure) want ik hoop dat Nederland deze klootviool geen bloemen meer stuurt. Hij vergeet namelijk even wie hier de dienst uitmaakt.

En dan is niet god in welke vorm dan ook. Maar dat is nog altijd Moeder Natuur en she rules! Nieuw jaar ,nieuwe website voor Let’s be open, nieuwe kansen. Want yes de wereld is niet vergaan. Wat zouden die maya’s dan toch bedoeld hebben? Er gingen al weer prachtige theorieën Facebook over. “Voor al die mensen die geloofden dat de wereld zou vergaan, maar ook voor alle ongelovigen: als we er nu met zijn allen eens voor gingen zorgen dat er een nieuwe tijd aanbreekt....... waarin mensen elkaar niet pesten, waarin kinderen niet met wapens lopen, waarin grensrechters en hulpverleners met rust worden gelaten, waarin we elkaar met respect behandelen, waarin we elkaar begroeten op straat, waarin we hulp bieden aan hen die het nodig hebben, waarin we open staan voor elk geloof, elke kleur en elke afkomst en waarin elk mens vrede en geluk kan en mag ervaren, zouden de Maya's dan toch gelijk krijgen, en zou de oude wereld kunnen vergaan? Ik hoop het van harte, en zal er zelf alles aan doen om de "nieuwe" wereld gestalte te geven” Make my day maya’s!

Maar eerst moeten we natuurlijk nu ook massaal weer met onze biggenbenen naar de sportschool, stoppen met roken, detoxen, liever zijn voor alles en iedereen, minder stress proberen te hebben of juist hysterisch brullen dat we goede voornemens stom vinden. En oh jee ben ik ook weer een jaar ouder. Het begint nu echt lekker op te schieten zeg maar. Ik ben natuurlijk nog steeds jong maar dus geen 21 meer. Niet zo erg want wijzer is best leuk. Alleen andere dingen zijn weer want minder. Minstens 4 dagen van slag na een leuk feestje. Dag 1 beetje wazig, dag twee suïcidaal, dag 3 geen kort lontje maar zeg maar gerust een lopende strijker en dag 4 nog steeds doodmoe. Ik ben ook minder zorgeloos maar waar ik het het meest aan merk is toch het playbacken voor de spiegel. Het is gewoon niet meer wat het geweest is joh! In to the groef krijgt ineens een hele andere andere betekenis etc. Ik ben tegenwoordig dan toch meer van de balads want dan kan ik lekker m’n ogen dichthouden.

Anyhoewhateverbitch. Ik wens iedereen op een paar gekken na een heel happy new 2013 en zet hem op! Groeten, Mirjam