Goede voornemens voor na de vakantie

Goede voornemens voor na de vakantie

Door Karlien
Goede voornemens voor na de vakantie

Locatie: Italie, Toscane, vlakbij Chiusi. Al 2,5 week geniet ik hier in the middle of nowhere van zon, mountainbiken, eten, zwembad, zon, eten en zwembad. Ik zit voor de villa met een koude Corona. In de verte hoor ik een krekel uit zn dak gaan. Mijn zongebruinde huid glimt van de aftersun. I feel good! Wat zon en vakantie al niet met je doen! Ik wil me altijd zo voelen! Lekker kleurtje, gezond eten, buitenlucht, geen email, geen wattsap, geen Facebook, geen Albert Verlinde, geen Mark Rutte. 's avonds gezellig kaarten of een potje Yahtzee. Ik weet het zeker; terug in Nederland zet ik dit alles voort! Niet 's avonds op die zuignap voor de tv hangen, maar gezellig een spelletje doen met vrienden. Mijn kleurtje blijf ik bijhouden bij de zonnebank.

Vaker naar buiten! Ik ga gewoon vaker het geluid van mijn telefoon uitzetten. En wat kan mij het eigenlijk schelen wat iedereen op Facebook post. 18 dagen later Met m'n bijna witte kont plof ik neer op mijn overheerlijke bank. Ik gaap zo lang dat mijn kaak bijna op slot schiet. Ik trek een zak chips open, pak een chippie en begin mee te neuriën met de jingle van GTST. Back to reality. Jammer. Misschien morgen?