Een Grinder voor vrouwen

Een Grinder voor vrouwen

Door Mirjam
Een Grinder voor vrouwen

Findhr, Een Grindr voor vrouwen. Voor degene die niet weten wat Grindr is, dat is een app voor gay, bi en bi-sgierige ( ja ja bij mannen heb je ook die lastpakken) mannen. Even een profielletje aanmaken. Een smartphone met internet is wel geboden dus. Inloggenen via het gps-ststyeem van den desbetreffende smartfhone kan men dan zien of er ergens in de buurt van waar hij op dat moment is ook een man is met wie hij dan contact zou kunnen zoeken middels een berichtje/chat en dan eventueel meeten.  Ze geven het op de meter aan geloof ik. Er is voor vrouwen ook een App, Brenda. Stomme naam voor een app. Nou, even kijken dan maar speciaal voor jullie? Ik ben as we write de app Brenda aan het downloaden. Dat is een soort van Grindr voor vrouwen die vrouwen leuk vinden.

Frappant wel weer dat er staat L****** dating. Waarom wordt in godesnaam het woord lesbian gecensureerd???? Nou ja...zal allemaal wel weer. Ik moet even akkoord gaan met de algemene voorwaarden en plechtig beloven dat ik geen seksueel getinte tekst of foto’s op mijn profiel zal plaatsen aangezien Brenda geen sex app is. Boooooring!  ctrl alt delete!! Hahaha, nee ik zal mijn best doen ;-). Het is dus net als Grindr een totaal onschuldige app om met elkaar in contact te komen. En als het chatten echt super-kicke is misschien wel een keertje een kopje koffie met elkaar te drinken. Hm hm. Tenminste ik weet wel waar onze jongens het voor gebruiken. Heb tie jeuk? Hup die Grindr aan en als je wil staat er binnen 15 min iemand op de stoep! Is nog sneller dan een pizza bestellen. Geweldig! Tenminste al het wel dezelfde persoon is die op foto staat...Tja dat is het risico van het vak. Het is een internationale app dus leuk voor op vakantie. Niks geen cultuur snuiven. Lekker cruisen op het web. Ook heeeel handig voor als je weer doodongelukkig en eenzaam op zakenreis bent en je al je collega’s al gehad hebt. Maar gaat dit aanslaan bij vrouwen? Ik hoor er nooit iemand over. Maar goed nu ken ik ook maar 3,5 lesbo.  Oh berichtje! Nou ik ga me even storten op mijn nieuwe wereld genaamd Brenda.....

Wordt vervolgd. Gr, Mirjam