Blog Jess vs. Lin

Blog Jess vs. Lin

Door Jeske

-seks op een eerste date?-

 

Hey Lin,

Ik moet je wat bekennen: Ik vind je grappig. Daarom schrijf ik je ook.. Ik wil je op deze manier wat beter leren kennen. Wat weet ik tot nu toe van je? Je heet Linda, en je schrijft blogs. Je houdt van rosé, en ‘tieten’ zoals jij dat dan zegt. Tegelijkertijd heb ik ook gelezen dat je soms wat moeite hebt met vrouwen versieren.

Op wat voor vrouwen val jij dan? Want als je op vrouwen valt zoals ik.. dan weet ik misschien waar de schoen wringt. Aan de hand van jouw geschreven blogs krijg ik sterk de indruk dat jij praktisch bent ingesteld. En visueel. Recht op je doel af. Zo mis je hier en daar misschien wat tact? En nuance?

Ken jij het boek ‘De ideale vrouw is een bitch’? Die zou je eens moeten lezen. Dat ben ik namelijk. Het is een gids (voor veel vrouwen de bijbel) om haar ideale partner voor zich te winnen. Nu heb ik daar geen boek voor nodig, maar toch. Ik ben zo’n vrouw. Ik ben niet het type die achter iemand aanhobbelt, om af te wachten wanneer zij mij ooit mee op date wil nemen. Nee. Ik ben ook niet het type met wie je over voetbal, laat staan buitenspel kan praten.

Ik ben het type dat je mee uit mag nemen op een originele manier. Die van verassingen houdt. Dat type die verliefd zucht als je mijn tassen draagt, omdat je mij niet onnodig wilt belasten. Het type, dat soms ongelofelijk irritant is omdat ik boos word wanneer ik geen duidelijk antwoord krijg in welk jurkje ik het slankst lijk.

Ik hoor je al denken Lin, ‘dat wordt een hele lijdensweg, zo’n vrouw veroveren’. Maar je krijgt er dan ook een hele hoop voor terug. Vind ik dan.. Ik kleed me bijvoorbeeld prachtig aan wanneer je me mee uit eten neemt. Daar mag jij dan de hele avond naar kijken. En naast lopen. Maar niet aan zitten. 

In het boek ‘De ideale vrouw is een bitch’ staat namelijk dat je seks met je date zolang mogelijk moet uitstellen. Zo blijft het voor de jager een uitdaging om moeite te blijven doen voor haar ‘prooi’. Die zij uiteindelijk niet voor één keer wil vangen, maar waar ze mee wil trouwen. Daar kan een vrouw dus voor zorgen.

Het is allemaal maar lastig hè Lin. Als een man iedere dag van de week seks heeft met een andere vrouw, is hij echt ‘the man’. Maar als een vrouw dat zou doen, maakt haar dat een ‘slet’. Dat laatste ben ik sowieso niet, maar ik vraag me dan af hoe jij daarin staat.

Stel dat wij een date zouden hebben, en we belanden dezelfde nacht in bed. Zou je de dagen, weken, maanden daarna nog je stinkende best doen om mij het hof te maken?

Ik hoor graag van je..

Liefs Jes

 

Hey Jes,

Het boek 'de ideale vrouw is een bitch`ken ik niet. Als ik je goed begrijp zou dit voor mij de bijbel moeten zijn om een vrouw zoals jij te veroveren? want ja Jes, ik val op sterke, mooie onbereikbare vrouwen zoals jij. Ik krijg wel sterk de indruk dat jij wil dat ik dit boek lees als het mannetje? Ook ik ben een vrouw. Weliswaar zonder handtas, maar toch een vrouw. Daarom vertik ik het om voor zo'n mooie dame als jij, achteraan te sluiten in de rij en te hopen op een beetje aandacht. Daar ben ik te leuk voor. Toch ben ik ook wel weer easygoing en mister nice gay, bovendien kan ik wel wat handvatten gebruiken om een vrouw zoals jij het hof te maken. Dus ik hang aan je lippen. Je hebt namelijk gelijk, het ontbreekt mij soms aan tact. Door mijn liefde voor rosé kom ik soms nog ongenuanceerder over. De tieten waar ik zo van houd kan ik daardoor wel op mijn buik schrijven. Net iets hoger heb ik zelf al twee van die dingen en vier is mij zelfs teveel. 

Ik ben het type die de vrouw graag het hof maakt, maar niet altijd goed weet hoe. Zo vind ik vrouwen zoals jij vaak onduidelijk. Ze zeggen nooit ja, maar ook nooit nee. Ze blijven mysterieus en onbereikbaar. Dus woest aantrekkelijk. Tevens vind ik deze vrouwen beangstigend. Ze weten heel goed wat ze willen en zijn zo veeleisend. Maar hé, ik ben een jager. Dus hoe onbereikbaarder, hoe leuker het spel. En nee, ik doel dan niet op het spel voetbal of buitenspel, want daar zou ik met een vrouw zoals jij nooit over beginnen. Ik heb het over het spel der liefde.

Met alle liefde van de wereld zou ik een vrouw zoals jij mee nemen op een originele date. Natuurlijk draag ik je tassen, zonder te laten merken dat het zweet in mijn bilspleet staat. Vanzelfsprekend toon ik begrip als een vrouw als jij boos wordt, omdat ik geen duidelijk antwoord geef in welk jurkje ze slanker is. Dit antwoord geef ik bewust niet, want leer mij vrouwen zoals jij kennen. Nooit zal je dat andere jurkje meer dragen, omdat ik gezegd zou hebben dat je daar dik in bent. Dit zal mij de rest van ons huwelijk achtervolgen en tegen mij gebruikt worden om mij nog meer tassen te laten dragen. Uiteindelijk ben ik niet meer dan je pack donkey. Wat een lijdensweg, dat moet ik niet willen. Je verwacht gewoon teveel van ons: vrouwen zoals ik moeten kunnen incasseren. We moeten vooruit kunnen denken, we moeten inventief zijn en we mogen onze onzekerheid niet laten merken. Dit allemaal om jullie onbereikbare, sterke en mooie vrouwen te laten inzien dat wij, de ideale schoondochters nog bestaan.

Stel wij zouden een date hebben. Natuurlijk zou ik niets liever willen dan je in mijn bed krijgen. Maar een vrouw zoals jij wil ik niet voor één nachtje. Niet omdat de bijbel, zoals jij dit boek noemt, dat voorschrijft. Maar omdat seks uitstellen gewoon zoveel intenser is. Niet dat ik wil beweren dat ik nooit een one night stand heb gehad of seks op een eerste date. (sorry mam, ik weet dat je ook leest). Maar naar een vrouw zoals jij wil ik verlangen. Zo hunkeren dat het bijna pijn doet. Dit krijg zelfs jij niet voor elkaar op een eerste date. Daarom zou ik vaker met je uit willen. Is dit heel raar als zijnde lesbische jager? Ben ik überhaupt wel een jager? Of is deze rol mij door jou toebedeeld "Lin the hunter man whitout the tampeloeres."? Ben ik dan de enige lesbische jager die er zo over denkt? En zou je mij, gezien ik blijkbaar een collectors-item ben, sowieso niet een kans moeten geven?

Ik denk dat ik gewoon een dromer ben en diep van binnen een ontzettende romanticus. Na een eerste date breng ik een vrouw zoals jij veilig thuis en heel misschien een klein kusje. Na een aantal dates hoop ik op de vraag: "kom je nog wat bij me drinken?" En dan zeg ik vol overgave: "Ja dat wil ik!"

Liefs Lin

Reacties

Heerlijk om dit te lezen!!! Wat zijn jullie leukkkkk.... Ik hoor graag het vervolgverhaal.. na een eerste date als die er staat of komt!!!!!! xxx

Whahaha GEWELDIG dit!!! HUMOR ten top!!neem ons mee in
deze belevingswereld!!

wat is dit leuk om te lezen!! heel leuk geschreven allebei.. ik wacht op het vervolg.. :)

Geweldig idee, zo samen een blog schrijven! Erg genoten, ook ik wacht op het vervolg ;)

Heerlijk om te lezen herkenbaar!

Wat ontzettend leuk! Ik heb het gelezen met een glimlach om mijn mond. Jes, reageer jij weer of komt er straks een nieuw onderwerp? Ik kan in ieder geval niet wachten :)

Wat superleuk om te lezen, ik kijk uit naar het vervolg! Heel herkenbaar...

Haha, super leuk om te lezen. Heel herkenbaar dit als sterke, onbereikbare vrouw. Al ben ik iets minder diva dan Jess, met d'r tassen dragen ;). X

Wat heb ik gelachen, dit is echt zo leuk!

Ja meiden... Zo gaat dat dus soms.. ik weet niet of jullie me hebben gezien op het evenement Just because I love you. Daar heb ik dus mijn eigen trolly gesjouwd!!! Het is maar dat jullie weten!! ;)

Als ik had geweten dat jij een trolley bij je had.. Maar Hoezo had je die bij je? Moest je optreden :-P

Dat heb je wel gezien Lin, we stonden namelijk samen in de tram. Ofja... Jij ZAT en ik STOND. #minpunten ;)

Haha super sorry ;-) van huis uit heb ik geleerd dat je op staat voor ouderen en zwangere vrouwen. Ik had geen idee dat ik ook op diende te staan voor mooie vrouwen. Bovendien had ik zelf ook een rugzakje bij me, waarmee ik niet wil insinueren dat je subsidie krijgt voor een date met mij, maar dat een date met mij spreekwoordelijk onbetaalbaar is, dat moge duidelijk zijn ;-)

Top geschreven..... nu kan ik niet slapen