Blauwe plekken

Blauwe plekken

Door lievesuus

Als hetero heb ik misschien altijd gedacht dat twee vrouwen samen heel liefjes en zacht waren. Maar het bleek iets ander: lesbo's zijn redelijk hardhandig. Of wat zeg ik nu: vast niet allemaal! Maar deze dame was het zeker wel. Geen zachte, lieve kusjes of voorzichtig aan elkaars haarlokken draaien. Elke keer dat we elkaar in de kelder zagen, werd ik tegen een pilaar geduwd of tegen een muur gezet. Hoewel ik haar ook overal tegenaan zette, won ze wel (ze is namelijk veel sterker). Mijn rug en onderarmen zaten onder die eerste weken onder de blauwe plekken. En ik vond het helemaal niet erg.

Nog nooit ben ik zo opwindend gekust als door haar. Het werd een verslaving om iedere dag zoveel als mogelijk op zolder te tongen en aan elkaar te zitten. We hadden ook geen enkele andere plek waar we samen konden zijn. Zij woonde 60 km uit de richting en ik woonde samen. Met een vriend. Dus onze rendezvous op niveau +4 was waar we het mee moesten doen. In een tijdsbestek van twee weken deed ik niets anders dan haar appen, haar zoenen en plannetjes maken om beide weer te kunnen doen. Ze zat binnen die twee weken ook volledig onder mijn huid. 

Wat was dit in vredesnaam? Zomaar een ‘office romance’ of ging het verder? Ik wist niet welke kant het op zou gaan en ook niet wat ik eigenlijk wilde. Want o ja: het was een vrouw!? Waarom voelde ik me zo ongelooflijk tot haar aangetrokken? Opwinding op zichzelf is spannend maar gaat veel minder diep. Ik merkte dat ze niet meer uit mijn hoofd wilde verdwijnen, wat ik ook probeerde. Ik raakte een beetje in paniek. Na een maand begon ik te beseffen wat er aan het gebeuren was.

  1. Ik ging vreemd. 
  2. Met een vrouw. 
  3. Ik kon het niet meer stoppen. 
  4. Er moest iets veranderen.

    En dat gebeurde ook…

Reacties

Nou wat gebeurde er ben benieuwd