To be happy you got to work for it

To be happy you got to work for it

Door Invincible77

Inmiddels zit ik bijna 3 maanden aan de testosteron (1x in de 3 maanden). 10 april mijn 1e en 11 april alweer de 2e shot en ondanks dat ik straks weer een aantal uur last van mijn bilspier zal hebben heb ik er onwijs zin in om gebukt  te gaan om het spuitje in ontvangst te nemen :D. Elk shot die erbij komt is een stukje dichterbij naar mijn mannelijkheid, de ware ik.. WAUW!

Helaas kan je door de testosteron, omdat je hele lichamelijke huishouding omver gegooid wordt, extra geprikkeld raken. Gevoelens kunnen sterker worden waardoor je emotioneler dan normaal op dingen reageert of agressiever uit de hoek kunt komen. Al een tijdje zit ik niet zo lekker in mijn vel, de afgelopen 3 a 4 weken had ik het gevoel dat ik alleen maar wilde huilen, onzichtbaar in een hoekje kruipen óf ik zette mijn masker weer op. Ik zit nu ff tussen 2 genders in, leef als man, voel mij man, maar als ik mij uitkleed word ik er telkens weer mee geconfonteerd dat ik in een gedaante zit wat níet bij mij past, die ik niet wil!
Ben vaak onzeker, tussen de vrouwen en in de gay wereld voel ik mij mannelijker dan ooit, maar ben ik tussen hetero mannen, mannen waar ik tegenop kijk, dan gaat dat hele gevoel weer weg :( wordt ik nou als man of als mannelijke lesbo ge Tussen de vrouwen en in de gay wereld voel ik mij mannelijker dan ooit, maar ben ik tussen hetero mannen, mannen waar ik tegenop kijk.. dan gaat dat hele gevoel weer weg :( zien? Ben ik wel mannelijk genoeg, wat nou als ik iemand leuk vind hoe spreek ik haar aan, wat kan wel, wat kan niet.. kan nu niet meer iemand aanspreken hoe ik het toendertijd als vrouw, als lesbienne deed. Moet ik nu ook mijn hele 'aanpak' veranderen of wat? Straks wijst ze mij af en krijg ik te horen dat ze niet lesbisch is en dat ik haar in de maling neem of dat soort stomme opmerkingen.

Ik weet het, angst is een slechte raadgever, maar om dit soort vernederingen te voorkomen probeer ik het niet eens meer. Op het werk, de bezoekers, zien ze mij als man of..?! Het gebeurt gelukkig niet zo vaak meer dat ze mevrouw zeggen, mijn snorretje wordt meer zichtbaar en mijn stem begint nu ook eindelijk wat te veranderen.

Dit alles.. mijn stem en gezichtshaar.. dit is op de borstverwijdering na op dít moment het allerbelangrijkste! Waarom? Omdat mijn uiterlijk altijd al mannelijk is geweest en als ik nou van man naar vrouw ging zou het allemaal zichtbaarder voor de buitenwereld zijn. Ach ik maak mij misschien te druk en denk gewoon véél te veel na! Een afspraakje met een specialist zou nu wel goed zijn dus heb maar weer een mail gestuurd.
Het gaat inmiddels weer wat beter, de gym helpt mij gelukkig wat meer rust te geven na een workout en ik moet in mijn achterhoofd houden dat het de hormonen zijn en dat ik mij níet gek moet laten maken, het zit gewoon tussen mijn oren!

Het is nu alweer 5 jaar geleden dat mijn relatie beëindigd is, daarna ben ik 4 jaar lang een beetje aan het flierefluiten geweest. Inmiddels is het weer een jaartje geleden dat ik voor het laatst gedate heb of intimiteit heb gehad.. niet dat ik het zo gepland heb, maar ja wat er niet is, is er niet. Maarrrr nu komt het.. de laatste maanden is mijn libido zo enorm gestegen en het komt vaak voor dat als er een mooie sexy vrouw voorbij loopt dat ik denk jou wil NU oppvreten! Pff echt zooo níet leuk als je single bent hahaha, maar ja hoort erbij.

Maa rgoed blabla.. het gaat langzamerhand weer de betere kant op en daar ben ik blij om maar die onzekerheid waar ik mee loop, its killing me!
Gelukkig heb ik een mooi lichtpuntje. Mijn hormoontjes en de operatie over een jaar gaan ervoor zorgen dat mijn lichaam meer en meer zal gaan matchen met mijn echte ik. Dat is een mooi vooruitzicht en is wel iets heel moois om blij van te worden :D

To be happy you got to work for it. Ik heb nog een hele lange weg te gaan, maar het zal het waard zijn!

Reacties

Heel dapper van je om dit te delen! En fijn dat wij je mogen volgen op deze manier. Hormonen die op hol slaan pfff, heel zwaar om daarmee om te gaan zeg. Gelukkig gaat het beter met je!!

Topper ben je! Er komt mentaal echt veel bij kijken.Ik lees je verhaal en dan denk ik "damm dat maak je ook nog mee inderdaad" Als ik je zo hoor lijkt het mij een vrij ingewikkeld proces "de zoektocht naar je identiteit". Maar de aanhouder wint en volgens mij ben je op de goede weg.keep us posted D.!!! liefs

Ga zo door! En fijn dat je het allemaal met ons weer delen. Zet hem op! XX

dank jullie wel voor het lezen doet mij goed reacties te krijgen, dacht ff dat het niet interessant genoeg was omdat ik bij mijn vorige blog geen reacties gekregen heb.

er zitten een paar typfoutjes in oops! niet 10 april 1e shot maar januari :)

binnenkort een update, ben laatste maanden heel erg druk geweest. x